OMRÅDE:  Storkøbenhavn

LIDT OM MIG:
Mit navn er Astrid Siemens Lorenzen, og jeg er 20 år gammel. Jeg flytter til København den 1. juli 2020, da jeg skal starte på naturvidenskablig universitetuddannelse efter sommerferien.

I denne anledning skal jeg have etableret et nyt hjælperteam, som sammen skal dække døgnets 24 timer. Udover at jeg skal studere, så bruger jeg tid på træning, bestyrelsesarbejde, venner og familie.

Jeg har cerebral parese, derfor sidder jeg i kørestol og taler ved hjælp af en øjenstyret computer.

Det er vigtigt for mig, at du kan arbejde selvstændigt og er udramatisk.

Derudover er egenskaber som indlevelsesevne, tålmodighed og godt humør noget der vil hjælpe dig i arbejdet. Det væsentligste er, at du har hjertet på det rette sted.

JOBBESKRIVELSE:
Der er 3 stillinger med forskellig opstartsdato: 1 stilling med start 15. juni 2020 og 2 stillinger gerne med start 20. juli 2020.

Som min hjælper vil dit job være at gøre min hverdag så normal som muligt. Dette betyder, at du skal forsøge at kompensere for mine motoriske begrænsninger. Du vil fungere som mine arme og ben og til tider talerør.

Nærmere beskrevet indbefatter jobbet at hjælpe mig med alle dagligdagens gøremål såsom personlig pleje, indkøb, tøjvask, rengøring og oprydning.
Du ledsager mig herudover til alle mine aktiviteter uden for hjemmet, og der kan forekomme tidspunkter, hvor du skal tage med på ture med overnatning.

Da du skal assistere mig ved skrivearbejde, er det vigtigt, at du har styr på den danske grammatik.
Jeg klarer selv alt det faglige omkring min uddannelse, men der vil være en del sekretærunderstøttende opgaver, som jeg vil bede dig om at udføre. Det forudsætter, at du har lyst til at være struktureret, omhyggelig og er vant til at betjene almindelige pc programmer.

Der vil også være situationer, hvor jeg vil bede dig om at læse fagtekster højt.

Desuden går jeg meget op i sundhed og er meget aktiv. Derfor skal du også hjælpe mig, når jeg træner eller på anden måde er aktiv.

Du vil få oplæring, og du behøver derfor ikke at have arbejdet som handicaphjælper tidligere. Oplæringen vil forgå i Sønderborg eller København, og vi arrangerer overnatning i Sønderborg.

Da det tager tid for os begge at påbegynde et samarbejde, er det vigtigt for mig, at er du er afklaret, om dette er et job du er interesseret i for en længere periode.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Ikke ryger
 • Selvstændig
 • Høj hygiejnestandard
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 15.06.2020
 • Deltid: 32 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 01.06.2020
 • Afholdelse af samtaler: afholdes løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 135,28 kr. eller 137,63 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200399@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv. Du skal mærke ansøgningen ”dagvagt”
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Christina Brasgaard på mail: christinai@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997344 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200399

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.