www.handicapformidlingen.dk
OMRÅDE:  7500 Holstebro
Søg jobbet:
Ansøg her

Er du ufaglært, SSH- eller SSA-uddannet, så er det måske dig, vi søger.

JOBBESKRIVELSE:
Emmelie er en glad pige på 8 år. Emmelie er født for tidligt og har Cerebral Parese. Hun har epilepsi i svær grad, med et eller flere anfald om ugen. Det er derfor vigtigt at hjælper kan have overblik i et anfald. Hun sidder i kørestol, som hun selv formår at styre. Hun har begrænset sprog, kan sige enkelte ting, bruger tegn til tale og har en kommunikations ipad. Emmelie er en pige, som trives bedste i kendte rammer. Hun elsker at tumle, og har stor interesse i dyr, lave mad, male og dukker.

Om dig:
Vi søger en sød og empatisk hjælper, som vil gøre en forskel for en livsglad pige og hendes mor. Som hjælper skal man have mod på at lege, male og bage, da det har Emmelies store interesse. Man skal kunne varetage personlig hygiejne og have mod på diverse hjælpemidler, der vil være oplæring, som mor står for.

Du er stabil og positiv, og har lyst til at skabe hyggelige og trygge stunder for Emmelie og samtidig aflaste hendes mor. Det er vigtigt at du ikke er bange eller allergisk overfor dyr, da Emmelie rider, og de har kat. Er du opfindsom og initiativrig, i forhold til lege og holder af at være udendørs, er det at foretrække. Sidst men ikke mindst har du let til smil og kan se dig selv i jobbet i lang tid fremover.

Familien:
Familien består af Emmelie og mor. De bor på en gård i Idom i Holstebro kommune. Familien har katte, heste, så derfor er det vigtigt at du kan lide dyr.

Hjælpen består af:

  • Aktiviteter – lege inde på Emmelie værelse
  • Aktiviteter – udenfor huset
  • Personligpleje – forflytninger

Timestruktur: Kan placeres fra fredag til søndag i samarvejde med mor.

  • Du får tildelt en vagt hver 3 weekend, som typisk er fra kl. 08:00-20:00 eller 20:00-08:00, alt efter hvordan vi planlægger det i vagtplanen, med dine andre kollegaer, da hun skal dækkes over 1 døgn.
  • En fast ugentlig vagt om eftermiddagen af 4 timer.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Deltid ca. 7 timer i ugen
  • Sidste frist for ansøgning: 01.10.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
  • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Løn efter kvalifikationer.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, så Ansøg her
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til Teamleder Mariia C. Andersen på mail: mca@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 96 90 78 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.