Konsulent

Jeg er konsulent for BPA ordninger samt administrative ordninger. Jeg er med til at støtte op omkring ordningerne i Region Syd, hvor mine opgaver bl.a. består i rekruttering af nye hjælpere, afholdelse af personalemøder, have kontakten til kommunerne samt respirationscenteret mv.
Selv tager jeg med jævne mellemrum en vagt, for at holde mine kompetencer ved lige, samt opleve de forskellige problemstillinger der kan opstå i en hjælperordning.

Jeg er uddannet pædagog, NLP-terapeut, sexolog/parterapeut. Jeg har arbejdet indenfor plejesektoren siden 2003, sideløbende med jeg har taget mine uddannelser. Jeg har erfaring fra plejehjem, aflastningcenter, som tilkaldevikar samt handicaphjælper i bl.a. respiratoriske ordninger.

Siden jeg startede som hjælper i firmaet i 2014, har jeg altid følt mig hørt og anerkendt. Handicapformidlingens tilgang særdeles til borgerne samt den familiære fællesfølelse de skaber, både for borger og hjælper, har altid tiltalt mig meget. Det er et privilegie for mig, i dag at være med til at løfte opgaven og sikre trivsel ude i de forskelige ordninger.