HF gentager succesen og holder igen en kæmpe julefrokost i Tappernøje hos Ta-service, for alle borgere og hjælpere i Handicapformidligen.
Der diskes op med alt hvad hjertet kan begære i en lækker julebuffet lavet af Niels fra Slangerupgaard med de bedste økologiske og lækreste lokale råvare – og i år vi har fået bartendere til og lave de frækkeste juledrinks til jer.

Aftens program er ikke helt på plads endnu, men…. I kan allerede glæde jer. Så tilmeld dig allerede nu, det er først til mølle princippet. MAX 100 mennesker.

Der kommer løbende updates under vejs – så hold øje og klik tilmeld allerede nu her på siden (udover mailen til Judith)

Kom og fest det sidste ud af bukser på 2016. Pssssssst Hiv drengene fra HF tilside under misteltenen, så de kan mærke vi er så taknemlige for de holder en fest vi sent glemmer.

Dresscode: alm. pænt tøj, men credits til dem der har gjort lidt exstra ud af det 😉

MAX 100 PERSONER (først til mølle princippet)
Og tilmeldingen er selvfølgelig bindende, da vi er nødt til at vide hvor mange vi bliver ift. mad og drikke.

TILMELDING – VIGTIGT!!!! Hjælper på job er gratis, men hjælpere der har fri skal betale som alm. deltager.

Forbedring fra sidste år, er at der opsamlingsbus fra CPH som vil køre hjælpere til og fra Tappernøje. Bus tider kommer senere.

Borger kan sende tilmelding på vegne af sig selv og sine hjælpere, men skal så oplyse hvor mange hjælpere, der er med. Hjælpere må selvfølgelig også sende selv, men skal så oplyse for hvilken borger, de er hjælper for 🙂 på mailen til Judith : j@mack.dk

Lidt praktisk:
– Hjælper opsamlingsbus fra cph til tappernøje, der også vil køre retur
– Stor parkeringsplads
– Kørestolsvenligt
– Handicaptoilet

Deltager gebyr på 100kr pr. næse, og man er ikke tilmeldt før beløbet er overført på mobilepay på dette mob. 41 26 45 86 og returneres ikke. Beløbet går til sjov og spass under festen.

Store julekys fra
Judith Krautwald, Siv Ipsen og Handicapformidlingen.