OMRÅDE:  9200 Aalborg

LIDT OM MIG:
Jeg er en mand på 48 år, jeg har muskelsvind, bruger respirator og har stort set brug for hjælp til ALT – undtagen at drikke, køre kørestol, bruge PC, tænke og tale. Du skal hjælpe mig med alle fundamentale behov i dagligdagen og i mit samliv. Arbejdet omfatter personlig pleje, alle former for husligt arbejde, samt ledsagelse til udadvendte aktiviteter.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg har brug for en fleksibel afløser, som med kort varsel kan møde ind, ved mine øvrige hjælperes sygdom. – desuden også ved afløsning, ferie m.v. Du bliver oplært, af mine hjælpere og mig, gennem et 80 timers forløb (med løn). Der er mulighed for op til 72 timer om måneden. Tiltrædelse snarest.
Det forventes derudover klart, at du er fleksibel med- og god til at melde dig på banen, når der opstår sygdom i det faste team, og ligeledes hjælpe til med at få vagtplanen til at gå op i de perioder, hvor der er ekstra behov for det. Dette gælder også juleaften/nytårsaften, samt alle andre helligdage og højtider.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: 08.2019
  • Deltid – vikar
  • Sidste frist for ansøgning: 08.2019
  • Afholdelse af samtaler: Løbende/hurtigst muligt
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 126,86 kr. eller 129,03 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: gerton@live.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Michael Mark på mail: michael@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997345 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200094

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.