OMRÅDE:  København ( Indre by)

LIDT OM MIG:
Jeg er aktiv og selvstændig fleksjobber med et godt netværk, men jeg har brug for forskellig hjælp, for at min dagligdag kan fungere. Det drejer sig om lettere hjælp til personlig pleje, til ledsagelse, til rengøring og andre almindelige husholdningsopgaver.

Jeg bor centralt i København, og da der undervejs i arbejdstiden kan opstå pauser, hvor jeg foretrækker at være uden ledsager, er det praktisk, at du også bor i København

JOBBESKRIVELSE:
Almindelig sund fysik er nødvendig, og jeg foretrækker du er kvinde. Ikke er bange for at prøve noget nyt, og går ind til samarbejdet med åbent sind.

Jeg sætter pris på initiativ, ansvarlighed, stabilitet, fleksibilitet og en behagelig omgangsform. Det er vigtigt, at du er indstillet på en vis effektivitet i arbejdstiden (uden stress og selvfølgeligt med pauser), da jeg har en tæt planlagt hverdag.

Da det tager tid for os begge at påbegynde et samarbejde, er det vigtigt for mig, at du har afklaret, om dette er et job du er interesseret i for en længere periode (mindst 12 måneder).

Skriv gerne et par ord om hvad du laver ved siden af et evt. hjælperjob. Evt. planlagt ferie bedes ligeledes oplyst i ansøgningen.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

ARBEJDSTID:
Arbejdstiden vil ligge: tirsdag + torsdag 19.00 – 23.30. Der er desuden weekendarbejde i to ud af fem weekender (varierende arbejdstider dag/aften) ifølge fast skema. Derudover vil der være fast rul for weekendvagter.

14,5 time i gennemsnit pr. uge.

KVALIFIKATIONER:

 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard
 • Kan tåle hund

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: snarest
 • Deltid: 14,5 time pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 21.02.2020
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 134,77 kr. eller 137,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200181@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200181

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.