Udsolgt // Arbejdslederforedrag m. Jens Christiansen fra Scleroseforeningen

Vi har haft overvældende stor tilslutning til denne begivenhed, hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for. Vi skal nok arrangere lignende begivenheder i fremtiden.

Sæt kryds i kalenderen den 13. november 2019 hvor vi har æren af at kunne præsentere et spændende og livligt foredrag med informatør fra Scleroseforeningen Jens Christiansen.

Vi byder velkommen kl 16:30 hvor der vil blive servereret lidt lækker tapas og et glas vin eller to, mens Jens udvider vores fælles horisont til vi siger tak for i aften ved 21-tiden.

Jens har baggrund som chef i finansverdenen, og fungerer udover arbejdet som frivillig i Scleroseforeningen og Dansk Handicapforbund, bl.a. som underviser på social – og sundhedsuddannelserne og som mentor for iværksættere

Jens har en BPA-ordning, og er både arbejdsleder og arbejdsgiver. Jens fortæller åbenhjertigt om sin tilværelse med BPA ordningen og om, hvad han har gjort for at få et aktivt og indholdsrigt liv på trods af lammelse fra skuldrene og ned.

Jens vil med afsæt i sin erhvervserfaring og arbejdsledererfaring, dele tilgange og gode råd. Jens er en fantastisk formidler – ingen køer er hellige – han fortæller gerne, med raffineret sans for humor, om personlige oplevelser, udfordringer, og lytter til alle spørgsmål I måtte have.

Udgangspunktet er:

  • Tænk dig glad – det giver overskud!
  • Vi er bedst når vi er glade – Positiv tænkning hjælper dig godt på vej.
  • Når vi beskæftiger os med det vi brænder for, er vi glade og får mere energi.

Kort sagt:
Egne erfaringer, studier og mange læste bøger, mine ”vinkler” på hvordan man håndterer livet ”når tilværelsen slår en kolbøtte”.

Jens giver mange eksempler og værktøjer til, hvordan det er muligt at komme videre på trods af udfordringens karakter og omfang. Jens skal han have hjælp til næsten alt, eller som Jens har valgt at sige med et glimt i øjet: ”Jeg kan alt – bare andre gør det for mig”.

Vi glæder os til at byde på en inspirerende og hyggelig aften, hvor vi serverer lækker mad og et glas vin eller to, mens Jens udvider vores fælles horisont.

Hvad har andre sagt?

  • ”Alle roste dette foredrag der var så meget nyt og vigtig viden, om en tilværelse der er ændret”.
  • ”Vi fik aha oplevelser”.
  • ”Dette foredrag giver så godt et indblik i hvordan man tænker og gør, at man bedre kan møde andre med en forståelse for hvad forandringen gør ved deres adfærd”.
  • ”Sjældent er der efterfølgende blevet snakket så meget i gruppen med forslag om problemer”
  • ”Tak for et tankevækkende og berigende oplæg”


Vi glæder os til at byde på en inspirerende og hyggelig aften.

Bedste hilsner
Handicapformidlingen