OMRÅDE:  8700 Horsens

JOBBESKRIVELSE:
Jeg er livsglad, har let til smil og elsker humor. Jeg har 20 års erfaring med at styre min el-kørestol, så den skal du ikke være nervøs for 🙂 Min verden er pt. lille og jeg har brug for hjælp til at komme ud og opleve livet og ikke mindst til at få hverdagen til at fungere. Opgaverne vil bl.a. være forflytninger vha. lift (nem at betjene), ledsagelse ud af huset (du er med på job, ture, fysioterapi, café, biograf, og lign.), praktisk hjælp i hjemmet (tøjvask, rengøring, madlavning og lign.), personlig pleje (toilet, bad, tøjskift, barbering, tandbørstning), indkøb og opvask. Jeg er en vandhund, så en tur i svømmehallen er en del af ugeplanen. Jeg har ventet længe og i spænding på BPA-ordningen, og vil glæde mig til at have dig i mit team. Jeg har næsten lige fået min BPA-ordning, og er i fuld gang med at søge flere timer. Så håber på og regner med, at arbejdstiderne inden længe bliver fra tidlig morgen til sen aften.

HVAD FÅR DU:
Et indholdsrigt og meningsfuldt arbejde, hvor du som min hjælper kommer til at gøre en stor forskel i min hverdag, i mit liv.
Vagterne forventes at ligge i tidsrummene 09:00-13:00 og 17:00-23:00 i hverdage, samt 09:00-15:00 i weekender.

HVEM ER DU:
Du brænder for at arbejde med mennesker med særlige behov. Du har hjertet på rette sted. Du er smilende og ligetil. Ikke-ryger. Du har kørekort og holder af at opleve. Du er stabil og forstår, at jeg er afhængig af din hjælp. Det betyder meget for mig, at du er fleksibel. Det vil være en stor fordel, at du f.eks. kan træde til ved sygdom og ferie. Du forstår og taler dansk. Du synes, at det kunne være spændende og meningsfuldt at hjælpe en 24-årig frisk ung mand. Du har en god portion humor, og er på samme tid bevidst om dit ansvar. Du må ikke have vandskræk. Du skal kunne fremvise en straffeattest.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort
 • Nogenlunde jævnaldrende
 • Fleksibel
 • Ikke-ryger
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid: 5-20 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 03.02.2020
 • Samtaler afholdes løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 128,16 kr. eller 130,34 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til e-mail: 200460@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til konsulent Thomas Søe på e-mail: thomas@handicapformidlingen.dk.
Ved spørgsmål oplys medlemsnummer: 200460

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.