Vi er begejstrede for at dele, at vores tidligere annoncerede vision om at forstærke vores BPA-rådgivning, med en dygtig specialist er blevet til virkelighed!

Mød Signe Rosager! Fra den 3. juli 2023 træder Signe i karakter som vores BPA Superhero her hos Handicapformidlingen, klar til at støtte Jer – med rådgivning om BPA-ordninger, herunder merudgifter, klagesager og meget mere.

Signe er uddannet socialrådgiver og besidder et fagligt, uddannelsesmæssigt fundament i særklasse. Hun har seks års erfaring indenfor serviceloven på handicap- og psykiatriområdet. Hendes dybdegående kendskab til forvaltningsretlige og socialretlige grundprincipper, gør hende til en uundværlig allieret, når der skal navigeres i lovgivningen på området bredt set. Hendes juridiske kompas er i særklasse, grundet hendes faglige fundament.

Lad os høre fra Signe selv

“Jeg kan med min erfaring som kommunal sagsbehandler understøtte borgerne i at navigere i et til tider forvirrende og komplekst system. Derudover ved jeg, hvad der er godt at have fokus på i ansøgninger og klager.

Jeg har længe ønsket at benytte min faglighed som borgerens repræsentant, som den rådgivende socialrådgiver og have en tættere kontakt til borgerne, hvor relationen er præget af tillid og tæt samarbejde. Det er den vigtigste opgave for mig at kunne understøtte borgerne i deres rettigheder, således de kan opleve en større livskvalitet i hverdagen. Jeg finder derfor at Handicapformidlingens slogan ”alle fortjener en god dag” passer godt sammen med mine egne værdier.”

Branchens bedste BPA-rådgivningsteam

Med Signe som en del af teamet, og i samarbejde med vores jurist Magnus Fristrup, har vi det mest kompetente BPA-rådgivningsteam i branchen, alt sammen for at sikre dig den bedste hjælp og vejledning med din BPA-ordning.

Vi er her for dig, og sammen vil vi gøre en forskel.

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker mere information, er du altid velkommen til at skrive til på rg@handicapformidlingen.dk eller at ringe til os på 70 777 333.

Med venlig hilsen
Handicapformidlingen
Alle fortjener en god dag