6400 Sønderborg

LIDT OM MIG:
Jeg er en 23 årig aktiv og udadvendt mand med god sans for humor. Jeg har i sommeren 2019 været ude for et uheld, som har gjort mig til tetraplegiker. Efter mit rehabiliteringsforløb på Vestdansk Center for Rygmarvsskader har jeg indtil videre boet ved mine forældre i Sønderborg. Jeg har lillebror som netop er flyttet til Odense, og så har vi to hunde (Molly og JoJo) i hjemmet, hvor den ene er min egen hund.

I min fritid er jeg meget sammen med venner og familie. Ydermere bruger jeg også tid på genoptræning og forskellige behandlinger. På sigt er ønsket, at jeg skal flytte til Odense og starte et studieforløb (min kommende hjælper skal være indstillet på dette).

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger både mandlige og kvindelige hjælpere i alderen 20-35 år. Jeg sidder i kørestol og kan bevæge mine arme, men ikke mine fingre og ben. Jeg skal bruge hjælp til forflytninger fra seng til stol og omvendt, vende i sengen etc. Du skal være mine hænder og ben, hjælpe med personlig pleje og de fleste gøremål døgnet rundt. Du skal indgå som en aktiv person i huset, og være med til at holde det rydeligt og rart samt hjælpe med madlavning.

Der er også nogle terapeutiske opgaver, som at bevæge mine muskler og led igennem dagligt, hjælpe med træning og så videre. Da hunden er en del af min hverdag, kommer du også til at hjælpe mig med pasning af den.

Du skal være en god kammerat og være indstillet på at leve livet som ung, åben for spontanitet og aktiviteter med vennerne. På den anden side skal du også acceptere det, hvis jeg en gang imellem har brug for at være alene med familien eller vennerne.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel og ukompliceret
 • Praktisk tænkende og handlende
 • Omhyggelig
 • Ikke ryge på arbejdet
 • God fysisk form
 • Høj hygiejne standard

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Primo januar
 • Deltid 20 timer/u
 • Sidste frist for ansøgning: 10.12.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 132,90 kr. eller 135,18 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200615@handicapformidlingen.dk  – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Blond Nissen på mail: tbn@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997399 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200615

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.