Idræt for alle… også for dig 2020.

Som gode venner af Egmont Højskolen hjælper vi naturligvis gerne med at formidle budskabet omkring aktiviteter og andet. På dette års Uge 27 sommerkursus er E-sport på programmet, sammen med mange andre spændende tilbud.

Handicapformidlingen afholdte d. 22. februar E-sport for ALLE 2020, det er derfor endnu mere nærliggende at vi videreformidler dette budskab, som forhåbentligt kan være med til at bygge videre på det som vi tog det første spadestik til.

Information fra Egmont Højskolen

Kære sommerkursister
Nedenfor kan du se og downloade brochurer for vores sommerkurser i 2020.

Foreløbig håber vi, at vi kan afvikle sommerkurserne og tager naturligvis de nødvendige hensyn. Vi følger løbende med i udviklingen.

Vi har først og fremmest et ansvar for ikke at udsætte særligt sårbare for smitte med corona, så hvis ikke det kan gøres forsvarligt, er vi nødt til at aflyse. Indtil videre tager vi imod tilmeldinger og opretter venteliste, når vi når et antal, hvor vi tænker det er realistisk, at lave højskole på en anderledes måde, end den vi kender.

Betalingsfristen er 1. juni for ugerne 26-29 og 25. juni for uge 30. Såfremt kurserne ikke kan gennemføres, eller I ikke ser jer i stand til at deltage, refunderer vi naturligvis deltagerbetalingen.

Vi håber at I vil være med til at bakke op omkring initiativet.

Pas på jer selv, jeres teams og hinanden.
Handicapformidlingen