OMRÅDE:  3520 Farum

LIDT OM MIG:
Er det dig jeg mangler i mit team? Jeg hedder Sille, er 30 år, og bor i Farum i egen lejlighed. Jeg er spasser og sidder i el-kørestol, da min krop ikke virker, men mit hoved er normalt. Jeg har brug for et ekstra sæt arme, ben og mund.

Jeg elsker, at være udenfor i alt vejr, og derfor er det vigtigt, at du også kan lide det. Jeg spiller boccia, hvor du skal være mine arme. Du behøver ikke vide noget om det, da du får oplæring i det.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger to hjælpere på 12 timer pr. uge til mit team. Vagterne er længerevarende vagter, de fleste vagter starter kl. 07.00. Der er tale om 3 vagter pr. måned, samt du vil skulle være med til at dække vagter ved ferie og sygdom i teamet, da det er et selvsupplerende team.

Det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, robust samt kan lide at være udenfor. Det er en fordel, at du har plejeerfaring, samt at du kan håndtere, at der sker meget på en dag, da jeg er meget aktiv.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Tåle hund
 • Tåle kat

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 26.07.2024
 • Deltid: 12 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 25.07.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 151,06 kr. eller 153,68 kr. ved minimum tre års anciennitet.* Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200834@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200834

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.