OMRÅDE:  3500 Værløse

LIDT OM PIA:
Vores mors sygdom er meget fremskreden, hvorfor hun er afhængig af pleje døgnet rundt. Hun er permanent kørestolsbruger og har egen handicapbil, som du skal kunne køre.
Vores mor Pia er et sejt lille menneske, fuld af humor og livsglæde – at være hjælper hos hende er mere end et job – det giver muligheden for en helt specielt relation.

JOBBESKRIVELSE:
Du må meget gerne være en erfaren handicaphjælper (ikke-ryger). Vi søger en ny hjælper til vores gode team til længere vagter i et fast rul, både på hverdage og i weekender.

Jobbet forventes til besættelse fra 01.06.2023 og starter med et par prøvevagter.

Det er vigtigt for os, at du kan se dig i jobbet som handicaphjælper hos vores mor i længere tid, da det er meget krævende for vores mor at have nye hjælpere i oplæring.

Vi har et godt team med et godt arbejdsmiljø.

Arbejdsopgaver:
Personlig pleje, ledsagelse/kørsel til træning m.v. samt alle opgaver forbundet med en almindelig hverdag og husførelse.

Jobbet kræver en erfaren hjælper, som forstår, hvad det vil sige at hjælpe/assistere et andet menneske, idet vores mor ønsker at tage aktiv del i hverdagens gøremål. Det er vigtigt, at man som person udviser forståelse for vores mors situation og kan sætte sig ind i rollen som hendes arme og ben.
Du skal være en tålmodig person med en god indlevelsesevne. Du skal have lyst til at tage aktiv del i og hjælpe med hendes daglige gøremål, samtidig med at du har hende med i tingene.
Det er vigtigt du er 100% ikke-ryger samt kommer fra et ikke-ryger hjem. Ingen undtagelser da vores mor ikke tåler lugten.

Da vores mors sygdom er fremskreden, skal du forvente at skulle håndtere situationer som f.eks. svingende kommunikation. I disse situationer er det alfa omega at bevare tålmodigheden og vende situationen til noget positivt.
Det er samtidig vigtigt, at du er frisk og har en god energi. Vores mor lever en aktiv dagligdag med mange gøremål og vil gerne være med i det meste. Om natten har vores mor periodisk behov for hjælp til at ændre liggestilling, afhjælpe kramper mm.

Arbejdet som handicaphjælper foregår i et team, hvor udgangspunktet er, at hjælperne afløser hinanden ved sygdom/ferie. Stabilitet og fleksibilitet blandt hjælperne er derfor alfa omega.

Send en kort motiveret ansøgning, der beskriver hvordan du lever op til ovenstående kvalifikationer.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort (b) og ikke bange for at køre kassevogn
 • Ikke ryger
 • Kendskab til pleje, hjælpemidler (eks. lift), kateter
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt og forståelse for at arbejde i et privat hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 01.06.2023
 • Deltid: 18 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 30.06.2023
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Spørgsmål vedrørende lønsammensætning skal rettes til arbejdsleder Mikkel Stilling på mail: 200502@handicapformidlingen.dk.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200502@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til arbejdsleder Mikkel Stilling på mail: 200502@handicapformidlingen.dk.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200502

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.