OMRÅDE: København

LIDT OM MIG:
Jeg søger en ansvarsfuld og stabil hjælper til mit team. Du tilbydes et meningsfyldt og vigtigt job, med roligt og rart arbejdsmiljø. Jobbet giver mulighed for langvarig ansættelse i et stabilt deltidsjob, som er dækket af landsoverenskomsten med FOA.
Jeg er erhvervsaktiv, og jeg værdsætter  din indsats som værende en nøgle til min aktive livsførelse. Jeg bor centralt i København hvor der er nemt at komme med offentlig transport, ligesom det ikke er et krav, at du har et kørekort.

JOBBESKRIVELSE:
Jobbet består af at tilbyde lettere hjælp til personlig pleje, til ledsagelse, rengøring, indkøb og andre almindelige husholdningsopgaver. Jeg er din arbejdsleder i det daglige, og planlægger sammen med dig, din oplæring og tilrettelæggelsen af dine vagter. Du må desuden forvente at arbejdsdagen indeholder pauser, hvor jeg foretrækker at være uden hjælper. Det kan derfor være praktisk at du bor i københavnsområdet, eller at du er er indstillet på at ”slå tiden ihjel” på egen hånd i en periode.

Almindelig sund fysik er nødvendig, og det foretrækkes, at du er kvinde. Jeg sætter pris på at du besidder initiativ, ansvarlighed, stabilitet, fleksibilitet, god kommunikation og at du nyder en afslappet omgangsform. Det er vigtigt, at du er indstillet på en vis effektivitet i arbejdstiden (uden stress og selvfølgeligt med pauser), da hverdagen ofte er planlagt med aktiviteter.

Da det tager tid for at opbygge et godt samarbejde, er det også vigtigt, at du har afklaret, om dette er et job du er interesseret i for en længere periode (gerne 12 måneder som minimum).

Stillingen er tilrettelagt med vagter mandag, onsdag og fredag samt weekendvagter fordelt med dine kollegaer i et fast skema.
Den gennemsnitlige arbejdstid inkl. weekendskema er 23 timer ugentligt. Du skal være indstillet på at indgå i gensidig vikardækning med de andre hjælpere i teamet i forbindelse med sygdom og ferie.

Skriv gerne lidt om, hvad du laver ved siden af et evt. hjælperjob. Oplys også gerne evt. planlagt ferie og andre fremtidsplaner, som kan påvirke ansættelsen (f.eks. projekter, studiestart mv.). Ansøgningen mærkes ‘deltidsstilling’

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

 KVALIFIKATIONER:

 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Ansvarlig
 • Kvinde
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Åbent sind

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid 23 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 29.07.2022
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Som medarbejder i Handicapformidlingen bliver du desuden inviteret til et væld af spændende og sjove arrangementer, både faglige og sociale. Se vores liste over afholdte arrangementer på vores hjemmeside:
  https://handicapformidlingen.dk/events/
 • Handicapformidlingen repræsenterer mangfoldighed i alle henseender, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, religion eller etnicitet.

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 139,01 kr. eller 141,42 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borger til mail: 200181@handicapformidlingen.dkmrk. Ansøgning til dagvagter” og send gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: regin@handicapformidlingen.dk  eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200181

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.