ESPORT for ALLE i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

Handicapformidlingen afholder Danmarks hidtil største E-sports event for borgere med et handicap og vi vil med dette E-sport event åbne dørene til en verden, hvor det kan være svært at overskue hvad der kan lade sig gøre, hvis ikke man kan betjene det almindelige udstyr der er til rådighed. Jeg vil egentligt gerne, men jeg kan alligevel ikke” det er der uden tvivl mange fysisk handicappede der har tænkt i forbindelse med gaming på forskellige konsoller.

Vi har derfor allieret os med et helt hold af borgere der spiller på vidt forskellige måder, de kommer og fremviser deres udstyr og fortæller lidt om hvordan de startede og hvordan de har fået udviklet deres udstyr.

Arrangementet foregår i Vildbjerg Sport og Kulturcenter, hvor tilgængeligheden og faciliteterne er i top. Der vil være massere af konkurrencer i løbet af dagen, hvor der er fede præmier på højkant.

Vi har også allieret os med flere professionelle gamere, som kommer og spiller i løbet af dagen, så man kan få testet niveauet af mod nogen af de bedste i Danmark.

Klik her for at hente programmet (PDF)
Klik her for at hente praktisk information (PDF)

📣 Yderligere information om dagens program kommer løbende. Del meget gerne med jeres venner og bekendte, så vi kan sprede budskabet om at det kun er fantasien der sætter grænser når det kommer til gaming.

Tilmelding:

  • ALLE KAN DELTAGE, også borgere der IKKE er en del af Handicapformidlingen.
  • Du må rigtig gerne melde din deltagelse på Facebook

Vi glæder os til at se jer.

Bedste hilsner
Handicapformidlingen

Interview med ESPORT FOR ALLE Ambassadører:


Mød Thomas Sand som er lam fra halsen og nedefter, men som stadigvæk gamer på højt niveau. Når Thomas gamer glemmer han alt om kørestol og handicap, og spiller på lige fod med alle andre.