Danmarks største E-sport for ALLE begivenhed på Musholm Sport & Feriecenter

Det er os en stor glæde og ære, at invitere til E-sport for ALLE 2022 – Danmarks største e-sports arrangement med fokus på, at e-sport og gaming er for ALLE 🙂

I år bliver arrangementet afholdt i samarbejde med Muskelsvindfonden på Musholm – Danmarks mest tilgængelig Sport & Feriecenter.

ALLE er velkomne!
-og det er GRATIS at deltage!

Lørdag d. 30. april kl. 12:00
Adressen er Musholmvej 100, 4220 Korsør

Ta’ familie, venner og bekendte med – de kan med garanti få en på opleveren og mulighed for at folde den indre gamer ud! 🤩

Vi har den store glæde, at kunne præsentere repræsentanter fra verdenseliten indenfor forskellige genrer af gaming. De ser alle frem til en god dag med jer i E-sportens tegn!

Dagen igennem byder vi på masser konkurrencer, fede præmier og “giveaways” 🏆

Medbring dit eget udstyr – Der er mulighed for at stille sin egen computer op på dagen, så ta’ endeligt dit eget setup med (vi sørger for bord, stol, strøm og internet/netværk) 🤓

DEL meget gerne budskabet med dine venner og bekendte, så vi kan vise at E-sport er for ALLE, også dem som har et fysisk handicap.

Der er mulighed for overnatning på Musholm, der har mange handicapvenlige ferie huse/lejligheder – de er alle reserveret til arrangementet.

Booking af disse skal foregå direkte gennem ‣‣ www.musholm.dk

  • HUSK at gøre opmærksom på at i overnatter i forbindelse med E-sport for ALLE

E-sport for ALLE 2022 bliver kæmpe stort og vi glæder os SÅ meget til at gentage succesen fra 2020, hvor arrangementet oversteg vores vildeste fantasier:

Se TV Avisens indslag fra E-sport for ALLE 2020

Vi glæder os til at se jer 😍

Med venlig hilsen
Handicapformidlingen
Alle fortjener en god dag