Yaiii – Handicapformidlingen er igen i år, nomineret i Danmarks mest anerkendte vækstkonkurrence. Vi er oppe imod et stærkt felt, men håber selvfølgelig på at juryen finder os værdige.

Om konkurrencen

EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstkonkurrence, er en hyldest til de virksomhedsejere, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Vi fejrer deres succes og deres bidrag til vores samfund.

EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig markant ved at fokusere på mere end virksomhedernes økonomiske vækst. Der lægges lige så stor vægt på værdier, ledelse – og ikke mindst samfundsmæssigt engagement. På den måde favner EY Entrepreneur Of The Year hele virksomheden og dens DNA.

Den rigtige vinder findes gennem dybdegående interviews med virksomhedsejerne. Her spørges der ind til virksomhedens forretningsgrundlag, strategi, mål og risici samt hvordan det sikres at medarbejderne inspireres og engageres, hvordan virksomheden arbejder med innovation og hvordan der arbejdes mod at gøre en forskel i markedet og for samfundet.

Det er på baggrund af disse interviews, at den uafhængige jury beslutter, hvem der skal kåres som vindere. På tværs af brancher og virksomhedstyper nominerer juryen finalisterne, hvoraf der kåres én vinder i hver region. Blandt vinderne i de seks regioner kåres den nationale vinder som kan bryste sig af titlen som årets EY Entrepreneur Of The Year. Ud over titlen får vinderen æren af at repræsentere Danmark ved den internationale finale, EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco.