OMRÅDE:  8471 Sabro

LIDT OM MIG:
Jeg er bosiddende i Aarhus kommune og søger en handicaphjælper til mit team med ansættelse pr. 1 nov. Der vil være oplæringsdage inden selvstændige vagter, hvor du lærer noget om liftning, lejring, stomi, kateter og personlig pleje. Har du erfaring i forvejen er det selvfølgelig ingen hindring, men kemien er vigtigst. Desuden skal du være i besiddelse af et kørekort og have en humoristisk tilgang til livet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til, både at være tæt på, men også til at kunne trække dig når der ikke er behov for dig.

Jeg er en 68 årig mand, som er rygmarvsskadet og dermed lam fra brystet og ned, hvilket gør at jeg skal have hjælp til det meste. Jeg bor sammen med sin kone, som er på arbejde i hverdagene. Vagterne er af 12 timers varighed fra 7-19 eller 19-7, og det er vågne nattevagter, så du skal kunne underholde dig selv med tv eller lign. Jeg bruger meget af min tid på at høre musik og vil gerne til cykelløb, når vejret og årstiden tillader det.

Stillingen består af 10 faste vagter som er fordelt over et rul på 4 uger, så der er flere fridage end arbejdsdage.
Der vil være mulighed for ekstra vagter ved sygdom, ferie eller generelt vagtbytte. Lyder ovenstående, som noget for dig, så send gerne en ansøgning.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Fleksibel
  • Praktisk

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: 01.11.2022
  • Deltid: 32 timer pr. uge
  • Sidste frist for ansøgning: 27.10.2022
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
  • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 139,56 kr. eller 141,95 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200723@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Liza Christensen på mail: liza@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 999 785 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200723

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.