OMRÅDE:  7900 Nykøbing Mors

LIDT OM MIG:
Jeg en glad spastisk mand på 34. Jeg elsker pizza, at streame serier og komme ud på nogle gode gåture. Jeg har ikke sprog så vi staver sammen. Det betyder også at jeg staver hvad du skal sige til andre. Så her er du arme, ben og stemme, men ikke hjerne. Du skal dog selv tage initiativ, feks. til at holde mit hjem rent. Jeg er desuden ordblind så det er af stor betydning at du taler/skiver perfekt dansk så vi kan stave.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg mangler en fast tilkaldevikar, der kan arbejde alle ugens dage i tilfælde af sygdom og lignende. Der kan også være tale om enkelte planlagte vagter men intet fast timetal.

Jeg venter gerne på den helt rigtige. Det er vigtigt for mig at du bor tæt på, så du kan træde til. Gerne mindre end en times kørsel.

Du skal have lidt teknisk snilde til at betjene min mobil, cromebook osv. Du behøver ikke at have erfaring da du bliver oplært her.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Fleksibel
  • Praktisk

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Vikar
  • Sidste frist for ansøgning: 01.07.2021
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

 LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 130,91 kr. eller 133,13 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200037@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til chefkonsulent Rasmus Snedker-Sørensen på mail: rasmus@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997385 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200037

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.