OMRÅDE:  8200 Aarhus N

LIDT OM MIG:
Min passion er at rejse og opleve nye steder. Jeg er social anlagt, med humor og vægter en uformel og hyggelig relation mellem mine hjælper og jeg. Kemi mellem mine hjælpere og jeg er altafgørende, da vi kommer til at have meget tid og oplevelser sammen .

Jeg er født med en sygdom i rygmarven, der gør, at jeg sidder i kørestol. Jeg kan bruge mine arme. Jeg skal hjælpes med personlig pleje, forflytninger, håndsrækninger, daglige gøremål, træning og ledsagelse ud af huset m.m.

Jeg har brug for en hjælper, som kan træde til vagter fordelt over alle ugens dage. Vagtplanen kører i et fast rul over 3 uger. Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer.

JOBBESKRIVELSE:
Du skal se dig selv være med til ture og rejser, og være en del af oplevelserne. Du skal kunne lide udfordringer og være indforstået med, at man kommer mentalt meget tæt på hinanden i arbejdet. Jeg søger samtidig også en hjælper, der er indforstået med at give mig plads, når jeg har brug for det, og som kan underholde sig selv, når det er nødvendigt.

Jeg elsker musik og kan også spille guitar og klaver, selvom jeg desværre ikke får gjort det nok. Derudover elsker jeg gode snakke om alt muligt og være social, og jeg har nok en mening omkring alt 🙂

For mig er det vigtigst, at kemien er god, og du vil i så fald opleve, at jeg er glad for at have dig i mit hjem og i de aktiviteter vi laver sammen.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort
  • Fleksibel
  • Selvstændig
  • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 20.12.2021
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 135,60 kr. eller 137,93 kr. ved minimum tre års anciennitet.* Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200035@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Søe på mail: thomas@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997388 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200035

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.