OMRÅDE:  7900 Nykøbing Mors

LIDT OM MIG:
Jeg en glad spastisk mand på 36år. Jeg elsker pizza, at streame serier og komme ud på nogle gode lange gåture og køreture i min handicapbus. Jeg har ikke sprog så vi staver sammen. Det betyder også at jeg staver hvad du skal sige til andre. Så hos mig er du mine arme, ben og stemme, men ikke min hjerne. Du skal dog selv kunne tage initiativ, f.eks.. til at holde mit hjem rent. Jeg er desuden ordblind så det er af stor betydning at du taler/skiver perfekt dansk så vi kan stave. Det er dog ikke svært når man har lært det.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg har to ledige stillinger Jeg mangler en fast tilkaldevikar der kan arbejde alle ugens dage i tilfælde af sygdom og lignende. Der kan også være tale om enkelte planlagte vagter men intet fast timetal.
Det er en fordel hvis du bor tæt på, sådan du hurtigt kan træde til.
Desuden mangler jeg en fuldtidsansat til mit faste team med opstart hurtigst muligt dog senest til august. Her er det afgørende at du ikke er afhængig af offentlig transport eller har mere end 1,5 times transporttid. Du skal være meget fleksibel og det kan ikke fungere hvis du har faste dage du ikke kan arbejde. Når det er sagt har alle indflydelse på vagtplanlægningen.
Du skal have lidt teknisk snilde til at betjene min mobil, Chromebook osv. Du skal være tryg ved at køre min store handicapbus.
Det er vigtigt du også er indstillet på at der er tid hvor du skal underholde dig selv når jeg ikke har behov for din hjælp.
Du behøver ikke at have erfaring da du bliver oplært her.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Selvstændig

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Fuldtid
 • Sidste frist for ansøgning: 14.09.2022
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 132,69 kr. eller 134,93 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200037@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Rasmus Snedker-Sørensen på mail: rasmus@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 385 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200037

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.