OMRÅDE: 3400 Hillerød

JOBBESKRIVELSE:
Fuldtids hjælper søges – måske er vi det er match jeg leder efter🤞🏻
Hvem er jeg:
mit navn er Hans Bøgevig jeg er 37 år, blind og Lettere spastiker. Min kone og jeg bor i en lejlighed i Hillerød, vi har begge hjælper ordning, og lever et meget aktivt og sociale liv med vores venner. Selvom jeg har min hjælper, er det vigtigt for mig at kunne være selvstændig og selv træffe min beslutninger, for mit hoved og snakketøjet fejler ikke noget kort sagt jeg har masser af lys i pæren😊 Så derfor er din funktion meget tilbagetrukken både når jeg er i mit hjem og når jeg er ude til forskellige aktiviteter, sagt på en anden måde du er mine arme ben og øjne. Du skal hjælpe mig med alt personlig pleje, Bad og toilet med mere, ligeledes skal du bistå mig med praktiske hjælp både i og udenfor hjemmet, så som rengøring, tøjvask, madlavning og så videre. En vagt hos mig starter klokken 07.00 og er længerevarende. Alle har 8 vagter pr. måned plus ekstra ved sygdom og ferier. Mine interesser:
En af de helt store er musik jeg bliver kaldt musiknørd blandt venner, elsker at gå til koncerter og går også meget i biografen og ser danske film, min kone siger jeg er en ørn til at huske film citater Jeg spiller selv i et band, skriver også selv Sange. Jeg vil derfor nyde hvis du besidder nogle af de samme interesser .
Hvilke kvalifikationer leder jeg efter hos dig:
Du skal være jævnaldrende. Du skal bo i nærheden af Hillerød. Du skal helt have egen bil. Have et godt nyt kørekort. Være dus med at køre i København. Du skal være omstillingsparathed og have en godt overblik. Som min hjælper skal du også være en god stifinder, da jeg kommer land og rige rundt. Du skal være fleksibel og møde stabil. Humor er også en vigtig ting. Du skal være tålmodig og god til at lytte. Hvile i dig selv, have en god situationsfornemmelse. Du skal være god til at være fluen på væggen og underholde jeg selv. Det er vigtigt for mig at vi kan være stille sammen.
Håber min lille opslag her vækkede interessen og du får lyst til at kontakte mig med henblik på en uddybende samtale hjemme hos mig. Glæder mig til at høre fra dig.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort
  • Fleksibel
  • Ikke ryger
  • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
  • Sundhedsfaglig eller plejemæssig erfaring

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: 01.07.2019
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 31.05.2019
  • Samtaler afholdes løbende hjemme hos mig
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet

LØN:
Som handicaphjælper aflønnes du efter den pågældende kommunes takst.
I Gladsaxe Kommune er grundlønnen pr. 01.04.2019 131,40 kr. eller 133,69 kr. ved minimum tre års anciennitet*.
Derudover gives der tidstillæg aften, nat og weekender: http://handicapformidlingen.dk/takstblad-handicaphjaelpere/

*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til e-mail: bogevig@gmail.com – gerne med et billede af dig selv.
Ved spørgsmål oplys medlemsnummer: 200349
Hvis du ikke har hørt noget inden sidste ansøgningsfrist, må du forvente at stillingen er besat til anden side.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. 
Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA leverandør – og specialist på området.
Vi varetager: Arbejdsgiveransvaret for BPA – §95, og §96, Børneordninger og Administrations ordninger.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen som vikar, eller ønsker tilbud om andre faste stillinger, så kan du selv oprette en profil i vores jobdatabase. Dette gør du via vores hjemmeside www.handicapformidlingen.dk midt på forsiden kan du klikke du på ikonet ”Opret dig som hjælper eller jobsøgende”.