OMRÅDE:  8930 Randers NØ

LIDT OM MIG:
Jeg er en 64 årig kvinde med Sclerose. Jeg skal have hjælp til personlig pleje, rengøring og diverse ting i hverdagen. Jeg løber dagligt en tur på min racerunner på ca. 7 km, hvor du skal kunne køre med på cykel ved siden af og holde øje med trafik mv. Derudover kan jeg fortælle, at jeg bor i eget rækkehus i Randers NØ med mand og hund, så du skal også kunne tåle hund.

De 37,5 time er fordelt på 4 hverdage, så der er ingen weekend arbejde & du har fri hver onsdag. Jeg søger umiddelbart en, der kan være her i en længere årrække. Tidligere medarbejdere beskriver jobbet som varieret, humoristisk og med en rar samling mennesker at dele sin hverdag med.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg har egen kassevogn med automatgear, der er specialbygget til, at jeg kan køre den, men den kan også indstilles, som en normalt fungerende bil, som du skal kunne køre i tilfælde af jeg ikke kan – evt. også med en trailer. Jeg er i min hverdag meget aktiv og går ugentligt både til styrketræning, fysioterapeut & riffelskydning, hvor du ville komme med og skulle hjælpe mig.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort
  • Fleksibel
  • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
  • Tåle hund

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 20.02.2022
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 132,19 kr. eller 134,44 kr. ved minimum tre års anciennitet.* Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200599@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Søe på mail: thomas@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997388 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200599

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.