Region Syddanmark har valgt Handicapformidlingen som leverandør

Til vores store glæde har Region Syddanmark valgt Handicapformidlingen som leverandør på nuværende og kommende respiratoriske opgaver med faglært handicaphjælp.

Vi har, gennem lang tid, haft et godt samarbejde med Region Syddanmark og med Respirationscenter Syd. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i endnu større omfang. Handicapformidlingen løser med stor succes tilsvarende opgaver i alle landets Regioner. Vi vil fortsætte med at udbrede høj kvalitet, stabilitet samt borger- og medarbejdertilfredshed til alle disse opgaver, og til kommende opgaver i hele landet.

Vi glæder os til at gøre en forskel!

Vi har derfor brug for flere dygtige og engagerede SSA’ere og sygeplejersker, som kunne tænke sig at komme med ombord i disse opgaver. Vi tilbyder afvekslende og livsvigtige jobs med mulighed for nære relationer og fordybelse i opgaverne. Du behøver ikke have erfaring med respiratoriske opgaver, idet grundig oplæring finder sted. Derudover tilbydes tæt sparring med Handicapformidlingens respiratoriske rådgivere.

Hold godt øje med vores Ledige jobs sektion her på hjemmesiden.

Har du interesse, eller ønsker du blot at vide mere om mulighederne, håber vi at du vil deltage i vores informationsmøder, som løbende annonceres på Facebook og her på vores hjemmeside. Du er desuden altid velkommen til at kontakte chefkonsulent Rasmus Snedker-Sørensen som kan uddybe opgaver og muligheder.

Alle fortjener en god dag!
Handicapformidlingen