Til årets EY Entrepreneur Of The Year var det Handicapformidlingen, der løb med prisen ”Growth DK”. En pris, der afspejler Handicapformidlingens succes og vilje til at gøre en forskel.


Da EY Entrepreneur Of The Year blev afholdt i Bella Centret den 24. november 2016, var Handicapformidlingen vinder i kategorien ”Growth DK”, som hylder de virksomheder, hvis vækstpræstationer primært finder sted i Danmark og skaber arbejdspladser i nærmiljøet. Dog var det ikke vækst og økonomi, som var begrundelsen for, at netop Handicapformidlingen løb med prisen.

” Vækstpræstationerne hos Handicapformidlingen over de seneste år er imponerende. Men det er helt klart, at vindervirksomhedens perspektiv også omfatter andre faktorer end økonomi. Virksomheden er bygget op om viljen til at gøre en forskel for dem i samfundet, der virkelig har behov på hjælp, tilbudt på en værdig måde, med individuelle hensyn og respekt for det hele menneske,” sagde Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Det var en stolt og meget glad direktør og grundlægger af Handicapformidlingen, Søren Rynkebjerg, der modtog prisen i Bella Center.

”Det er selvfølgelig en stor ære at modtage den her pris. Men det er jo takket være de borgere, vi administrerer, at vi fortsat vækster. Handicapformidlingens vision er at gøre det bedre og anderledes på det her område. Vi vil mere end bare udskrive løn og sikre, at der kommer folk på vagt. Derfor har vi et stort fokus på at skabe en social platform – både for hjælperne og for borgeren,” sagde Søren Rynkebjerg.

Med prisen fulgte også nogle særdeles flotte ord med på vejen.

”Virksomheden har set en rigtig god mulighed og udviklet det helt rigtige koncept – og den udvikling er ikke mindst drevet af en entrepreneur, som er visionær, dygtig, initiativrig og vedholdende. Virksomheden er lykkedes med at differentiere sig i sit marked, og har gjort kunderne til de bedste ambassadører,” sagde Søren Smedegaard Hvid, da han overrakte prisen.

Ud over Handicapformidlingen var også Normal A/S og Netcompany A/S nomineret til prisen “Growth DK” ved EY Entrepreneur Of The Year.

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største konkurrence for vækstvirksomheder og en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.

I 2016 er der 1.260 virksomheder i Danmark, der møder kravene for deltagelse.

Hvis i har lyst til at se præsentationsvideoen af Handicapformidlingen, kan den ses via dette link: https://vimeo.com/194798701