Nr. 1 på både kvalitet og pris

Region Sjælland har evalueret tilbud fra 6 kvalificerede levererandører indenfor leverance af ufaglærte respiratoriske hjælperordninger.

Vi er stolte af at kunne meddele, at Handicapformidlingens tilbud er blevet vurderet som en klar nr. 1 på samtlige bedømte parametre indenfor såvel kvalitet, som indenfor pris.

Aftalen med Region Sjælland løber i 3 år, med mulighed for 2 års yderligere forlængelse. I Handicapformidlingen ser vi frem til at arbejde målrettet for at løfte kvaliteten af respirationsordninger til nye højder i samarbejde med Region Sjælland.

Handicapformidlingen har branchens stærkeste hold klar til at løfte opgaverne forbundet med denne aftale, og vi ser meget frem til at byde velkommen til nye borgere, handicaphjælpere og samarbejdsparter i Handicapformidlingen.

Som altid fokuserer vi på at forfølge vores motto: “alle fortjener en god dag”. Mottoet understøttes af den stærkeste faglige kvalitetssikring i branchen. Dette har vi gennem vores hidtidige arbejde bevist kan gå hånd i hånd, og endda til branchens laveste pris.

Vi glæder os meget til at komme igang.

Handicapformidlingen
Alle fortjener en god dag