Det er endnu engang en kæmpe fornøjelse at invitere alle arbejdsledere og hjælpere ansat i Handicapformidlingen til et socialt arrangement som sparker røv 🙂
Årets store Julefrokost i Jylland er på plads og vi er så heldige at selve Egmont Højskolen skal danne rammerne for den legendariske fest.

Vi præsentere:

  • Fantastisk lækker og anderledes julemenu kreeret af slagterne fra sommerfesten.
  • Fri bar hele natten med friske bartendere.
  • THUNDER POWER præsentere den vildeste Dj. som spiller op til fest.
  • Juleunderholdning 🙂

Vi har sørget for gratis overnatningsmuligheder hos Egmont Skolens handicapvenlige sommerhuse, som har store værelser med lift osv.
Der er sørget for dejlig morgenmad til alle overnattende gæster. Dog forbeholder vi os retten til at reservere disse huse for gæster der kommer langvejsfra.

Hele arrangementet koster den nette sum af 150 kr. per deltager og skal indbetales på MobilePay nr. 45709. Mærk indbetaling med JUL og om man har en hjælper med. Skal man overnatte markere man indbetalingen med JULHUS og så vil man blive kontaktet af os med yderlige information.

Alle hjælpere på job er selvfølgelig som altid gratis.

Man er først tilmeldt korrekt, når man har betalt og trykket deltager på denne begivenhed på Handicapformidlingens Julefrokost 2018 på Facebook.

NB: Sidste tilmelding er den 14. nov.

Vi glæder os så meget til den 24. nov. 🙂

Mange hilsner

Handicapformidlingen