OMRÅDE:  8700 Horsens

JOBBESKRIVELSE:
Jeg har sygdommen ALS, som grundet lammelser gør, at jeg har behov for hjælp til alt i hverdagen herunder personlig pleje. Derfor søger jeg dig, som vil agere mine arme og ben samt overvåge min respirator. Du vil blive sidemandsoplært af nuværende hjælpere og først have selvstændige vagter, når du føler dig helt tryg i jobbet. Vi lægger ikke vægt på din tidligere joberfaring. I stedet er det vigtigt, at du besidder et veludviklet omsorgsgen, har stor tålmodighed og lysten til at samarbejde med mennesket bag sygdommen.

Sygdommen er så fremskreden, at min eneste kommunikationsmulighed er gennem dig. Du omsætter mine blink med øjnene til ord (vi skal nok lære dig hvordan). Derfor er det en nødvendighed, at du kan kommunikere skarpt og præcist i både skrift og tale. Det er et job med ro og tid til nærvær, omsorg og relationsarbejde. Er du en moden kvinde, er det kun et plus, dog ikke et must, så længe du er dit ansvar bevidst og har lysten til jobbet.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

KVALIFIKATIONER:

  • Være indstillet på et tæt menneskeligt samarbejde
  • Have tålmodighed
  • Have et godt overblik 

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Deltid: 28,75 timer/Vagttype primært dag- og aftenvagt
  • Sidste frist for ansøgning: 09.06.2022
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 130,91 kr. eller 133,13  kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200126@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til chefkonsulent Per Dübe på mail: per@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997384 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200126

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.