OMRÅDE:  4900 Nakskov

JOBBESKRIVELSE:
Mand midt i 60’erne, med lægeordineret respiratorisk behandling og overvågning, har brug for ny ufaglært hjælper til sit team.
Borgeren bor til dagligt på plejecenter i Sandby ved Nakskov.

Arbejdet består primært af respiratorisk behandling og overvågning i forbindelse med borgers invasive behandling. Behandling og overvågning er ordineret til 24 timer i døgnet.

Vi søger en respiratorisk hjælper på deltid til 30 timer om ugen, og der vil være mulighed for flere timer ved sygdom og ferie i teamet. Der er også mulighed for flere timer ved afløsning i andre teams.
De arbejder i teamet i vagtlag af 8 timer og efter rulleplaner. Man skal gerne kunne arbejde i alle vagtlag, men aktuelt mangler teamet en, der primært indgå i vagter i tidsrummet kl. 07.00-15.00. Det er dog forventeligt, at man kan arbejde i alle vagtlag ved sygdom og ferie.
Der tilbydes sidemandsoplæring i hjemmet, således at man er helt tryg ved opgaven og har bestået certificering, inden selvstændige vagter.

Vi søger ansvarsfulde og engagerede hjælpere, som fortsat vil være med til at forme og skabe et dynamisk selvsupplerende team, med varetagelse af borgers behov for den respiratoriske pleje og behandling i eget hjem.
Erfaring med respiratorisk behandling og arbejde med 1 til 1 pleje i borgers eget hjem er ikke nødvendigt, da vi tilbyder og sikrer grundig oplæring og efterfølgende faglig sparring.

Du bliver som respiratorisk hjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt ufaglært team, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B (under borgers indlæggelse kræves egen bil, for at kunne komme frem)
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Evnen til at være hhv. ”blæksprutte” eller ”fluen på væggen” efter behov
 • Respekt og forståelse for at arbejde med hospitalsbehandling i eget hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid: 30 timer pr. uge
 • Ansøgningsfrist: 25.10.2022
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil ved ansættelsen blive indhentet børne- og straffeattest

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du efter Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA).

Handicaphjælper aflønnes med en grundløn på 136,06 kr. eller 138,37 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til Handicapformidlingen på mail: 200805@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Charlotta Nysted på mail: charlotta@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997784 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200805

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.