OMRÅDE:  7330 Brande

LIDT OM MIG:
Vi er en familie fra Brande som søger handicaphjælpere til vores team grundet vores søns-, min kones- og mit eget handicap. Vi bor i eget hus, der er fra 2013 og indrettet til vores handicap.

JOBBESKRIVELSE:
Arbejdet består i at hjælpe os med vores handicappede dreng på snart ti år. Når han ikke er i skole, er han hjemme, hvilket medfører daglige opgaver så som lettere rengøring, handle ind, lettere perosnlig pleje samt håndsrækninger. Jeg selv sidder i kørestol og det samme gør vores søn.

Vi søger personer, som er grundige, stabile, fleksible, ærlige og omsorgsfulde, – og som søger fast- og længerevarigt arbejde. Det er derfor uden betydning, om du er faglært eller har erfaring som handicaphjælper. Vi fungerer selv som daglige ledere og oplærer selv vores hjælpere.
Det er er must, at  man kan lide børn, da vi har to hjemmeboende, som vi helt selv opdrager.
De skal behandles ordentligt, – ligesom vi behandler vores hjælpere ordentligt.

Vagterne består af både dag og nat.
Dagvagterne har en varighed af 12 timer og nattevagterne består af 6 timer. Der er ikke mulighed for at sove på nattevagten, da man skal holde øje, passe og pleje vores søn efter behov. Han er blebarn, har dårlige hofter og er som sagt kørestolsbruger. Han er autistisk uden sprog, og man oplæres derfor i at kommunikere med ham via tavle/tegn.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

 KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Godt humør
  • Kan lide børn

 PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Fuldtid – 37 timer ugentligt
  • Sidste frist for ansøgning: 01.12.2019
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

 LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 126,20 kr. eller 128,34 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: : familienlangkjaers@gmail.com – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Per Dübe på mail: per@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997384 på hverdage mellem kl. 09.00 og 15.00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200255

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.