OMRÅDE:  4200 Slagelse

JOBBESKRIVELSE:
Vi søger en hjælper til en dreng på 14 år, der har muskelsvind, infantil autisme og ADHD. Drengen bor skiftevis hos mor og far i en 7/7-ordning.

Drengen er ikke alderssvarende, men vil meget gerne have en hjælper, der kan deltage i hans interesser, som bl.a. er biler og teknik.

Hvis du kan lide at samle ting og modeller og skille dem ad igen og du kan lide bilspil – så vil du blive populær. Lego Technic og F1 er gode kodeord. Dine hænder skal være hans hænder, når hans kræfter ikke rækker.

Du skal være god til at være rolig, rummelig, tålmodig og systematisk. Autisme og ADHD kan udløse frustrationer, der kommer i udbrud, og dem skal du kunne rumme på en måde, hvor du både kan være konfliktnedtrappende og skabe ro. Du må samtidig meget gerne være initiativrig og inspirere ham til nye aktiviteter.

Humor er en forudsætning. Drengen elsker fis og ballade, og det er vigtigt for at kunne opbygge en relation med ham.

Du skal hjælpe med af- og påklædning, toiletbesøg, bad, forflytninger, maskebehandling ifm. søvnapnø og alle former for håndsrækninger.

Du bliver en del af et meget ansvarsfuldt lille team på to personer, hvor I er gode til at dække hinanden ind og hjælpe til i akutte situationer. Det forventes at du er fleksibel og også byder ind ved ferie eller ved akutte situationer som sygdom.

Vi forventer, at du søger jobbet for at have det over en længere periode, for det tager tid at bygge en relation op til drengen, og han skal ikke skuffes ved at skulle sige farvel til sine hjælpere tit og ofte.

Om dig:
Du er et ungt menneske med en lyst til at varetage et vigtigt job, hvor du både kan være fluen på væggen, men også være den der gør en forskel i hverdagen. Du skal have en hverdag, der tillader dig at dække alle de mulige vagter, og du skal være positiv og god i samarbejdet i hjemmene med både mor, far og søn.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. 

KVALIFIKATIONER:

 • Fleksibel
 • Meget gerne kendskab til autisme og ADHD (men ikke en forudsætning)
  Meget gerne studerende indenfor fysioterapi, pædagogik, lærer e.lign.
 • Flair for modeller, teknik, biler og bilspil

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid: 20 timer pr. uge
  Hver mandag og onsdag 15.00 – 20.00 – 10 timer
  Lørdag eller søndag skiftevis hver anden uge kl. 10.00 – 20.00 – 10 timer
 • Sidste frist for ansøgning: 01.12.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 132,95 kr.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200744@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Anders Agensø på mail: anders@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997383 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200744.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.