OMRÅDE:  2990 Nivå

LIDT OM MIG:
Jeg bor sammen med min mor og 2 yngre søskende, som jeg nyder at være sammen med. Nogle gange med dig andre gange alene, hvor du kan trække dig tilbage.

Jeg kan tilbyde fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt med følgende vagter mandage kl. 9.30-21.30 og onsdage kl. 9.30-21.30. Der vil også være længerevarende vagter lørdage i ulige uger.

JOBBESKRIVELSE:
Du har kørekort og vil køre min “kassevogn”. Du har humor, gerne lidt skæv. Du skal kunne lave mad og ikke være bleg for at svinge en støvsuger. Du skal kunne underholde dig selv når jeg vil stene iPad. Du skal være robust da jeg har enkelte manuelle løft. Du skal være ikke ryger. Du skal træde til ved sygdom og ferie. Derfor er det vigtigt at have et godt bagland, hvis du har små børn.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Frisk og fuld af humor med hjertet på rette sted
  • Kvinde og jævnaldrende
  • Ikke ryger

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 20.12.2020
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 136,29  kr. eller 138,66 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200060@handicapformidlingen.dk  – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til konsulent Simon Winther på mail: simon@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997386 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200060

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.