OMRÅDE:  2980 Kokkedal

LIDT OM MIG:
Jeg er hedder Augusta og er 5 år. Jeg bor sammen min mor, far og storesøster i Kokkedal. Jeg mangler en der har lyst til passe og lege med mig hver tirsdag eftermiddag, mens mine forældre er på arbejdet. Jeg går i børnehave og nogle dage bruger jeg alt min energi i børnehaven. Så det er vigtig du kan hjælpe mig om vi skal lege, går en tur eller slappe af.

Jeg er født med et syndrom der gør, at jeg ikke er helt alderssvarende. Derudover har jeg Cerebral Parese i højre side og Epilepsi. Min Epilepsi er velreguleret, men du skal kunne reagere, hvis nu jeg får et større anfald, som der ofte er et forvarsel på. Det skal min mor nok sætte dig godt ind i.
Jeg bruger ikke mange ord til at kommunikere, men forstår alt hvad du siger. Til gengæld har jeg er tydeligt kropssprog. Du skal også hjælpe med at skifte min ble, når der er behov for det.
Selvom jeg har lammelse i højre side, kan jeg selv komme rundt. Det er kun hvis vi skal ud på en længere tur, vi skal have min klapvogn med.

Jeg er en glad pige, nysgerrig og legesyg. Elsker at være sammen med andre mennesker.
Når vi skal lege, kan jeg godt lide at lege med balloner, sæbebobler og mit legekøkken. Vi kan også tage en tur på legepladsen eller en tur i vores ladcykel. Når jeg er træt kan jeg godt lide at se Ipad, få læst højt eller høre musik.

JOBBESKRIVELSE:
Hvis du har børnetække, er legesyg, omsorgsfuld og har hjertet det rette sted, er jobbet lige noget for dig.
Det forventes du har erfaring i arbejde med børn, kan tage initiativ til aktiviteter og er ansvarsbevidst.
Du skal kunne arbejde fast hver tirsdag kl. 15.00-18.00 samt være villig til at hjælpe med ekstra vagter ved behov.
Jobbet vil tage udgangspunkt i Augustas dagsform, og det er vigtigt at dit formål er at møde hende på hendes præmisser.
Arbejdsopgaverne vil være at skabe hyggelige stunder med Augusta.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Børnetække
 • Fleksibel
 • Stabil
 • Omsorgsfuld

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt – gerne hurtig opstart
 • Deltid: 3 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: d. 02.08.2024.
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet.
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Der gives løn efter uddannelse, kvalifikationer og erfaring.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til Handicapformidlingen på mail: sisse@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Sisse Frankfurth på mail: sisse@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 963 175 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 300046

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.