OMRÅDE:  2100 København Ø.

Kan du være mine arme og ben og hjælpe mig til at få min hverdag til hænge sammen? Så er du måske min nye hjælper?

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung mand på 33 år, som er kørestolsbruger, da jeg er født med spastisk lammelse. Jeg bor i min egen lejlighed på Østerbro.
Jeg er uddannet webintegrator og pt er jeg i gang med at tage HF enkelt fag. I min fritid spiller jeg Powerchair Football i Ballerup Skovlunde Fodbold klub, hvor jeg også bruger en del tid på at hjælpe med at drive klubben gennem frivilligt arbejde, bl.a. hjemmeside.

Mine hverdage går med at opretholde klubbens hjemmeside, lave frivilligt arbejdet, lave hjemmesider, gå i skole, gå til fysioterapi og spille Powerchair Football.
Af andre interesser har jeg sport generelt, løb (i en løbestol), dykning, (musik), film og PlayStation, whisky og derudover er jeg sammen med mine venner og familie.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en hjælper til en stilling på ca. 35 timer ugentligt. Der er tale om 5-7 længerevarende vagter om måneden, plus weekendvagter hver 8. uge. Weekendvagterne starter kl. 17.00 om fredagen. Jeg forventer at mine hjælper dækker ind for hinanden ved ferie og sygdom, da mit team som udgangspunkt skal være selvdækkende.

Du skal være mine arme og ben. Som hjælper betyder det, at du skal hjælpe mig i løbet af min dag med personlig pleje, af og på klædning osv. Derudover vil du skulle hjælpe mig med husholdning i mit hjem, madlavning og rengøring – du skal også hjælpe mig med at skabe struktur i min hverdag via vores samarbejde og fælles planlægning.

Altså du skal, når jeg har brug for det, være den væg jeg spiller bold op af med mine tanker. Jeg forventer, at du er ansvarsbevidst i form af selv at tage initiativ til dagligdagens opgaver.

Du skal også hjælpe mig i løbet af min dagligdag og skoledag som min sekretær. Det betyder, skriver noter, sms og mail m.m.
Du må gerne være på omkring min egen alder, gerne humoristisk anlagt og så skal du være fleksibel og kunne arbejde i skiftende uger.

Du skal havde en god sociale forståelse, og acceptere at jeg, som alle andre har gode dage og dag hvor jeg helst vil være alene og kun har brug for dig som arme og ben.
Det er et krav at du har B-kørekort.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 02.08.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
  • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 151,06 kr. eller 153,68 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200028@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: Regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200028

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.