OMRÅDE:  8270 Højbjerg

LIDT OM MIG:
Hvem er jeg?
Jeg er en 34-årig kvinde med muskelsvind, som bor i Århus(Højbjerg).

Jeg vil nok påstå, at jeg er meget alsidig og kan snakke med de fleste.
Lidt mere generelt om mig, så er jeg typen, der holder af en god fantasy-roman, et kreativt projekt og et godt slag brætspil med vennerne.

Som udgangspunkt siger jeg ikke nej til at prøve noget nyt eller møde nye mennesker, fordi jeg holder mig til den tankegang der siger ”Hvis det ikke går godt, så lader jeg bare være en anden gang”.
Jeg går op i miljøet og prøver at passe rigtig godt på det, men er langt fra perfekt.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en fast hjælper til 16 timer om ugen i gennemsnit. Vagterne er fordelt på et 3 ugers rul, hvor du vil få hver 3. weekend, og hver 3. tirsdag.

Er du en kvinde over 20 år med kørekort, der søger et job som handicaphjælper?
Så er det da mig du skal være hjælper for!

Dit job vil bestå af; at skulle hjælpe mig op om morgenen og personlig hygiejne (påklædning og hårvask), mad, rengøring, og ellers vil der være ting som åbning af døre og ligge ramper frem, så jeg kan komme frit omkring.
Der vil muligvis opstå weekendture eller lign., hvor jeg overnatter ude. Her vil der være behov for ekstra hjælp og du skal være i stand til at arbejde i flere dage. Det vil ofte være i forbindelse med det frivillige arbejde, som jeg laver.

Hvad er en god hjælper for mig?
En der ikke er bange for at tage ved. Tag hellere for hårdt fat end for forsigtigt, jeg skal nok sige, hvis det er for meget.
En, der kan være effektiv, når vi skal ud af døren eller har travlt. Et smil og at have ting til fælles kan da være en bonus, men bestemt ikke et must.

Jeg er for tiden i gang med at søge arbejde. Derudover går jeg til svømning, og ellers så bruger jeg min tid med venner og frivilligt arbejde.

Det er vigtigt, at du kan sidde og underholde dig selv i lange perioder i løbet af dagen. Dvs. at jeg kan få ro til at være mig selv eller snakke med besøgende venner, uden der kommer en ekstra person ind og blander sig. Men håber da også vi til tider kan få os nogle hyggelige stunder.

Vagterne varierer i time antal, men det mest almindelige er ca. 10,5 timer hverdage og søndag, og vagter af delvis længere varighed fredag og lørdag.
Det er mit håb, at du vil være god til at hjælpe ved pludselig opstået sygdom, og være god til at hjælpe dine kollegaer, hvis de ønsker at bytte vagter internt.

Hvis du på en eller anden måde har noget andet fast arbejde ved siden af, som f.eks. egen virksomhed ville dette være ønskelig, da jeg håber at kunne finde en som umiddelbart kan være hos mig i mange år ud i fremtiden.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid: 16 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: 07.05.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 141,71 kr. eller 144,14 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200059@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Søe på mail: thomas@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997388 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200059

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.