OMRÅDE:  6000 Kolding

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung mand på 36 år og bor lidt udenfor Kolding. Jeg er social aktiv, kan godt lide at møde nye mennesker og så er jeg meget snaksalig. Jeg deltager i div. arrangementer, besøger familie og venner, hvor du selvfølgelig følger mig. Derudover er jeg et ordensmenneske og sætter pris på at der er styr på tingene.

Mine personlige interesser er biler/motorsport, bl.a. Formel 1. Derudover er min store passion min computer, som jeg bruger meget af min tid på.
Så hvis du har lyst til at blive ’smittet’ med lidt OCD, hen over en sludder, så se at få søgt her ved mig, så vender jeg tilbage hurtigst muligt 😉

 JOBBESKRIVELSE:
Arbejdet omfatter personlig pleje, madlavning, rengøring i hjemmet, samt ledsagelse til diverse aktiviteter.
Som hjælper indgår du i et fast team med 4 andre, og fleksibilitet er en nødvendighed, da I skal dække ind for hinanden årets 365 dage.

Vagterne er af længere varighed, da jeg har behov for hjælp døgnet rundt, betyder dette også weekender, helligdage, ved højtider samt sygdom samt ferie.
Jeg bruger respirator, og selvfølgelig er erfaring et plus, men bestemt ikke et krav, da grundig oplæring finder sted i mit hjem, samt en afsluttende kursusdag på respirationscenteret i Skejby, Århus.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort
  • Fleksibel
  • Selvstændig

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Faste vikarer/afløsere
  • Sidste frist for ansøgning: 05.10.2023
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
  • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen 

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 136,46 kr. eller 138,77 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200074@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Nissen på mail: TBN@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 73 99 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200074

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.