OMRÅDE:  2300 København S

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung mand på 37 år bosiddende på Islands Brygge. Her bor jeg sammen med min udvidede familie: min partner og hendes to drenge. Vi er en familie med masser af kærlighed, musik, og klimabevidsthed – vi spiser f.eks. vegetarisk, går op i genbrug og affaldssortering.
Til hverdag arbejder jeg som programmør hos Januar ApS. Hvad programmør-fordommene angår, lever jeg op til at være glad for kaffe og er nørdet “to the core”, dvs alt fra film, til elektronik og brætspil. Tidligere har jeg været koncertfrivillig i 12 år og har en forkærlighed for en god single malt whisky.

JOBBESKRIVELSE:
Der er primært behov for morgenhjælp, hvor jeg skal op af sengen, i tøjet og have gjort mig klar til dagen. Og eftermiddags/aftenshjælp, hvor lidt større ting gøres, så som indkøb, fysioterapi m.v.. Der er behov for hjælp til: rengøring, indkøb, bad, whiskysmagninger, m.v. Jeg passer også til tider de to drenge, hvor de f.eks. skal gøres sengeklar
Standardvagter består af morgenvagter på ca. to timer, og aftenvagter på ca. seks timer. Vagtskemaet aftales løbende på hjælpermøder. Dertil forekommer der til tider længere vagter, f.eks. i forbindelse med arrangementer om aftenen, festivaler og lignende. Hvor mange timer der varierer efter hvor mange vagter man er villig til at tage. Det forventes at man både tager morgen- og aftenvagter.
Arbejdsstyringen er afslappet hvor muligt er og der er stor frihed under ansvar. Tilstræber for eksempel at der kun er de regler, som erfaring har vist sig nødvendige.

KRAV TIL ANSØGERNE:
Fleksibilitet er et must der f.eks. er både korte og lange vagter til tider.
Situationsfornemmelse; du skal have en fornemmelse af hvornår man må fylde og hvornår du skal forholde sig passivt i sociale sammenhænge.
Renlighed, du vasker hænder efter (alle!) toiletbesøg og generelt med til at holde dine omgivelser renlige.
Være ok, med at der er krybdyr i hjemmet.
Du skal kunne sige fra, så eventuelle konflikter kan løses i opløbet.
Kørekort (B) er en fordel.
Godt humør skader aldrig.
Erfaring er ikke nødvendig.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Ikke ryger
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • God til børn

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid ca. 20 timer.
 • Sidste frist for ansøgning: 27.05.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 151,06 kr. eller 153,68 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200093@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Søe på mail: Thomas@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 388 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200093

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.