OMRÅDE: 5500 Middelfart

LIDT OM MIG:
Jeg er en moden mand som er kørestolsbruger, og sover med respirator. Du vil blive sidemandsoplært i respirator af mine hjælpere, samt komme på kursus på respirationscenter Vest/Skejby.
Jeg har brug for hjælp til alt i dagligdagen, f.eks. personlig hygiejne. Jeg benytter mig af lift til at komme op og i seng som du hjælper mig med. Du skal bl.a. også hjælpe med husligt arbejde. Jeg har hjælp alle døgnets 24 timer, så du vil opleve mig i både sorg og glæde, vrede og munterhed, opture og nedture, og skal kunne håndtere disse facetter af min personlighed, når du er på arbejde. (Jeg er egentlig en meget almindelig mand uden de store udsving.)
Jeg taler meget lavt, men har ikke altid kræfter til det. I disse tilfælde bruger jeg computer til at formulere mig med. Mit sprog er som beskrevet meget svagt, så det er vigtigt at du giver mig god tid til at forklare, og lytte og se på mig når jeg taler. Derfor er det også vigtigt, at du er tålmodig og har ro i dit eget liv.
Du skal kunne tale, læse og forstå dansk. Jeg bor alene i en lejlighed i Middelfart.
Du skal være stabil og gerne have erfaring fra tidligere, men det er ikke nogen betingelse. Det forventes at du er fleksibel og deltager aktivt med resten af teamet i at dække vagter ved sygdom og ved ferie.

Der er tale om en deltidsstilling på 33 timer i ugen.

Jeg har en handicapbil med manuelt gear, så du skal have et kørekort (B), og være tryg ved at køre.
Hvis vi har kemi og jobbet bliver dit, vil der selvfølgelig forefinde oplæring til vi begge er trygge ved det.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Stabil
  • Fleksibel
  • Praktisk

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Deltid 33 timer i ugen
  • Sidste frist for ansøgning: 06.10.2023
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 140,73 kr. eller 143,17 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200127@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Jesper Ebbesen på mail: jesper@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997391 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200127

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.