OMRÅDE:  7330 Brande

LIDT OM MIG:
Vi er en famile på 4, bestående af far, mor, datter og søn. Vi er en aktiv familie som nyder at komme ud f.eks. i svømmehallen, gåture eller en tur i skoven.

Vi søger 2 hjælpere, som er interesseret i at følge og hjælpe os som familie, både i skole og hjemme om eftermiddagen.

 • Stilling 1 er på fuldtid med 12 timers vagter hvor du vil have et fast rul. Vagterne ligger 3 hverdage i den ene uge og 2 hverdag i den anden uge, samt hver anden weekend.
 • Stilling 2 er på fuldtid med længervarende vagter, vagterne starter kl 10.00. Her har du selv indflydelse på hvornår dine vagter skal ligge.

JOBBESKRIVELSE:
Vi søger fleksible, stabile, omhyggelige og ærlige ansatte til vores hjælperflok. Til gengæld tilbyder vi den bedste arbejdsplads og de bedste kollegaer.
Man hjælper også med at tage med familien, samlet eller enkelte medlemmer af familien, når de skal nogen steder bl.a. handle eller til sygehus kontroller udflugter m.v.

Vi afholder arbejdsplanmøde hver måned, hvor i er selv medbestemmende i hvilket rul, i ønsker at arbejde og for at holde et godt arbejdsklima blandt kollegaerne.
Løn, pension, forsikring og ansættelse via Handicapformidlingen kan findes på hjemmesiden www.handicapformidlingen.dk.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Ansvarsbevidst

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid/Fuldtid: Alt efter aftale
 • Sidste frist for ansøgning: 05.08.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200255@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Rasmus Just på mail: just@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 343 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200255

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.