OMRÅDE:  3600 Frederiksund

LIDT OM MIG:
Mit navn er Cindie. Jeg er 45 år og spastiker og almindelig velformuleret altid klar med en frisk bemærkning, og ser muligheder fremfor begrænsninger.
Jeg lever et aktivt og udadvendt liv med blandt andet masser af sport såsom svømning, bowling, løb, bueskydning. Jeg er meget kulturel, elsker at tage i teateret til koncerter og festivaler og meget mere.

Jeg bor i en lækker 3 værelses lejlighed i Frederiksund, lejligheden er indrettet med et lækkert værelse til min hjælper. Jeg har døgndækning, og vagterne er længerevarende og starter kl. 09.00.
Jeg er kørestolsbruger og skal have hjælp til alt hvad der omhandler personlig pleje, såvel praktisk hjælp i og uden for hjemmet. Såsom rengøring, madlavning, indkøb samt ledsagelse til alle mine aktiviteter.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en sød kvindelig hjælper med hjertet på rette sted, imellem 30-45 år til et barselsvikariat på ca. 22 timer i ugen. Jeg sætter pris på, at du har humoristisk sans og evt. også at du deler nogle af mine interesser. Jeg foretrækker ikke rygere. Du bliver ansat efter gældende vagtplan, hvilket p.t. er 4 vagter om måneden plus det løse. Du kender dine faste vagter et halvt år frem. Jeg har et meget stabilt team, og skifter sjældent hjælpere. Alle hjælpere deles om vagterne jul og nytår, og disse kører i turnusordning.

Mit team består af 5 hjælpere inklusiv dig. Du skal være mødestabil og meget fleksibel over for mig som din arbejdsgiver, men også over for dine kollegaer. Jeg har ingen vikardækning, så derfor skal alle vagter ved sygdom eller andet fravær dækkes af mit team. Det kan betyde, at en vagt måske deles mellem to hjælpere, hvis der ikke er en hjælper der kan tage hele vagten, så det skal du også være villig til. Fleksibilitet for mig er, at mine hjælpere er villige til at aflyse eller rykke rundt på aftaler, hvis der skal dækkes en sygemelding.

Da jeg har døgndækning, kan du ikke tage hjem fra vagt, før du er blevet afløst. I forhold til sommerferie, så har jeg ikke mere end 1 medarbejder væk ad gangen, så man indgiver sine ønsker i starten af året, og så gør jeg alt hvad jeg kan for at få det hele til at gå op med hjælpernes ønsker. Du har kollegaer, men det er ikke nogen du har et egentligt samarbejde med, da jeg selv står for overlevering ved vagtskifte.

Din primære funktion som min hjælper er at være mine arme og ben. Det er vigtigt du har erfaring fra tidligere hjælperjobs eller lignende uddannelse – det vigtigste for mig er, at du kan tilpasse dig vores hjem og de rammer jeg befinder mig i, at du kan opføre dig diskret (lidt som når du er gæst i nogens hjem), og have en ydmyg tilgang til hjælperjobbet.

Jeg er en privat person, og diskretion er vigtigt for mig. Jeg er meget selvstændig, og kan styre mit liv selv, så derfor er dette ikke en stilling, hvor du tager del i mit liv eller hvordan jeg lever det på. Hvis jeg ønsker din mening eller at sparre med dig, så kommer jeg selv og spørger.

Du skal kunne tåle at modtage kritik når du hjælper mig. Det skal du ikke tage personligt, men det er blot fordi du, jo ikke kender mig eller ved hvordan jeg gerne vil have tingene gjort. Hvis jeg kan rette på dig, så tingene gøres som jeg gerne vil have det, så skabes det bedste fundament for et godt samarbejde med dig. Jeg har det på samme måde bedst med åbenhed, og at jeg kan stole på at du kommer og fortæller mig, hvis du har nogle problemer ifht dit arbejde. Fleksibilitet er bedre end regelrytteri, og jeg synes at fleksibiliteten skal gå begge veje.

Du skal hvile i dig selv, være tålmodig og være tilpas med inaktivitet, da der nogle dage kan være længere perioder, hvor jeg ikke har brug for din hjælp. Du skal være god til at underholde dig selv når jeg ikke har brug for din hjælp – det gælder både når jeg er ude og hjemme. Når jeg er ude har du også en tilbagetrukket funktion, og deltager ikke i min aktivitet som andet end hjælper for mig.

Kørekort er et absolut must.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Ikke ryger
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Jævnaldrende hjælper

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 01.05.2024
 • Barselsvikariat på ca. 22 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: 24.04.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,81 kr. eller 146,29 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200301@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: Regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200301

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset seksuel orientering, etnisk baggrund, religion eller handicap. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.