OMRÅDE:  7430 Ikast

Er du en rolig og pålidelig person? Så er det måske dig, jeg søger som hjælper.

LIDT OM MIG:
Jeg er en 24-årig ung mand med en passion for softwareudvikling og IT. Når ikke jeg arbejder, tilbringer jeg min tid foran skærmen. Min situation kræver en hjælpende hånd, da jeg lever med muskelsvind og bruger BI- PAP om natten. Oplæring finder selvfølgelig sted. Jeg bor hjemme og vores hus inkluderer en sød lille hund, så en vilje til at lære hende at kende er en nødvendighed. Jeg har også en 3D-printer, som jeg nyder at arbejde med. Hvis du har mod på at rode med den og lære noget om 3D-printning, er det en ekstra bonus!

JOBBESKRIVELSE:
Da min nuværende gode stabile hjælper skal uddanne sig, søger jeg en hjælper til 20 timers arbejde om ugen. Arbejdstiderne omfatter primært aftener og nætter, men der er også lidt i dagstimerne i weekenden. Du bliver mine ekstra arme og ben. Jeg har brug for hjælp til al praktisk arbejde, herunder rengøring og oprydning i weekenden og om aftenen. Stemningen er afslappet, og der er plads til hygge. Du er ikke bare en flue på vægen, men en vigtig del af huset. Den rette hjælper er moden, stabil og ansvarsbevidst. Selvstændighed forventes, men først når rutinerne er lært. Alle vagter er vågne vagter, så evnen til at holde sig vågen og underholdt i de sene timer er et krav. Du vil have to faste vagter om ugen, med et fast skema, så du altid ved, hvornår du arbejder. Der er mulighed for ekstra vagter ved ferie eller sygdom.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Jeg ser gerne du bliver i stillingen i minimum 1 år
 • Fleksibel ved ferie og sygdom, det er teamet der skal dække ind
 • Moden, stabil og ansvarsbevidst
 • Praktisk anlagt og kan gøre ting af dig selv
 • Har en god ordenssans
 • Hvis du er ryger, har jeg nogle regler for dette, som du skal overholde hos mig

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid: ca. 20 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: 13.08.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200323@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Nissen på mail: TBN@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 399 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200323

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.