OMRÅDE:  3100 Hornbæk

LIDT OM MIG:
Jeg søger en hjælper hurtigst muligt til mit respiratoriske velfungerende team, som både skal være mine hænder i min hverdag, samt tage sig af den respiratoriske del. Der vil være oplæring (aflønnes) inden opstarten, som er hurtigst muligt.
Jeg har været ude for en ride ulykke i oktober 2017, og er blevet lam fra halsen og ned, har derfor brug for hjælp til alt. Men mit hoved fungerer helt som før, og jeg er et meget socialt menneske, som holder af en god snak. Til tider tager vi på tur og du skal kunne køre min handicapbil.

Jeg bor i eget hus, i dejlige landlige omgivelser, i Borsholm/Hornbæk. Efter ulykken er huset blevet totalt istandsat for at tilpasse sig mit handicap, og der er både lys og god plads omkring mig.
Jeg holder meget af dyr og har 2 katte, som man skal kunne tåle.

“Flot solopgang, landlige omgivelser, flot udsigt, åbent miljø ude og inde. Mulighed for overnatning. Jobbet fåes ikke bedre”, ifølge nuværende hjælpere.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg ønsker mig en hjælper, der er fleksibel og gerne med erfaring, samt forstår – og har respekt for dét – at arbejde i et privat hjem.

Du skal kunne hjælpe med at dække vagter året rundt i en deltidsstilling, og gerne kunne hjælpe til ved sygdom og ferie i teamet. Vagterne kan være både nat og dag.
Vagterne er 12 timers vagter og er for det meste fra kl. 07.00-19.00 og fra kl. 19.00-07.00. Om formiddagen er vi to på fra kl. 07.45 til kl. 13.45, for at få mig op og i bad med mere. Stillingen indebærer også hjælp til alle praktiske dagligdags opgaver.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i mit eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter jeg deltager i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejne standard
 • Tåle kat

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid: 24 timer pr. uge + timer ved sygdom og ferie
 • Sidste frist for ansøgning: 09.08.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,81 kr. eller 146,29 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200429@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent David Bøtker på mail: david@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 378 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200429

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.