OMRÅDE:  7560 Hjerm

LIDT OM MIG:
Jeg er en sød og humoristisk dame i starten af 60’erne med sklerose. Jeg har brug for hjælp til alt. Jeg har kateter og får sondemad, så dette skal du være villig til at lære. Jeg er kognitivt velfungerende.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en vikar, der selv får indflydelse på sine vagter, i samarbejde med det ørige personale og mig. Der vil også være brug for hjælp til at afløse ved ferie og sygdom.
Du skal som hjælper være mine arme og ben, da jeg er lam i hele kroppen. Det vil sige, at du skal varetage alt fra personlig pleje, rengøring af hjemmet, indkøb, og ledsagelse til læge/fysioterapeut og andre ture ud af huset.
Du skal være god til at underholde dig selv, da jeg ligger i sengen det meste af tiden. Der er derfor god mulighed for at lave lektier, lave håndarbejde eller hvad man nu lige kan lide at bruge tiden på.
Vagterne ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 08.00-15.00 og 15.00 -22.00 alle ugens dage, men der kan forekomme længere vagter. Du vil have mulighed for at tage lange vagter.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. 

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Vikar
  • Sidste frist for ansøgning: 29.07.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200571@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Blond Nissen på mail: tbn@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 399 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200571

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.