OMRÅDE: 8700 Horsens

JOBBESKRIVELSE:
Mit navn er Lisbet. Jeg er en livsglad kvinde på 61 år, som bor i Lund ved Horsens.
Til hverdag går jeg til fysioterapeut og hjælper til som frivillig i Foreningernes Hus Vejle, hvor jeg hjælper de ansatte og andre frivillige med diverse skriveopgaver på min computer, får styr på vasketøjet og andre opgaver, der kan være en hjælp til husets daglige drift.
Jeg nyder at komme ud på eventyr og opleve verden, næsten lige så meget som at race rundt i Ikeas dejlige bredde gange og se på fine nips og nyttige ting og sager.

Jeg taler måske lidt langsomt grundet mit handicap, men jeg ved, hvad jeg vil sige, så en hjælper, der nogle gange kan hjælpe i dialogen, men uden at tage over for mig i mine samtaler er yderst værdsat i hverdagen.
Jeg elsker at lave mad, have gæster og være en god værtinde. Jeg er også glad for at komme på besøg hos mine gode venner og min søster Else.

Hvad der især ønskes af en ny afløser: En hjælper (M/K) med en hvis modenhed foretrækkes. Mit nuværende faste team af hjælpere består af nogle dygtige kvinder, der har hjulpet mig i min daglig dag i mere end 10 år+ for fleres vedkommende. Det værdsætter jeg virkelig, da det giver mig en enorm tryghed med et fast og engageret team omkring mig, da min nattesøvn påvirkes meget, hvis hverdagens rammer ændres for meget.

Det er yderst vigtigt, at du ikke sover for tungt om natten, da jeg kan have udfordringer med megen ophobning af slim i luftvejene i nogle perioder, som virkelig udfordrer min nattero og søvn.
Selvom jeg nyder at have fart på og opleve en masse, er det vigtigt, at du ikke løber for hurtigt, så jeg stadig har føling med tingene og kan være med samt komme med mine input til sagerne.

I jobbet indgår der opgaver omkring personlig hygiejne, og det er et krav, at du har kørekort og også har mod på at køre en større bil, hvor der er plads til min kørestol.

Sådan beskriver mine venner og kollegaer mig: (Dennis Nielsen, 36år, Foreningernes Hus Vejle, kollega og ven) ”Lisbet er et sandt livstykke. Når man kommer tæt på hende, indser man, at Lisbet langt fra lader sig holde tilbage eller begrænse af de fysiske udfordringer, som livet nu engang har budt hende. Har man Lisbet som ven, eller kollega i sit liv, står man aldrig alene med hverdagens problemer, opgaver eller udfordringer – Lisbet er altid klar, hvis hun på nogen måde kan være dig behjælpelig. Når man er sammen med Lisbet, skal man nogle gange kunne holde tungen lige i munden, for der er fart på, når hun kommer susende. Hun har et mål, hun ved, hvad hun vil, og hvordan hun kommer derhen. Hun er skarp, vittig, eftertænksom og altid fantastisk at snakke med om alt fra stort til småt i livet. Alt i alt er Lisbet lige så smilende, skøn, fantastisk og farverig, som hendes blomstrede bluser er mange og varierede. Hun er dog også en bestemt dame, der godt kan stå på mål for egne meninger om tingene.

Der er tale om en afløser-stilling, og det er lange vagter. Ferie og helligdage dækkes af det samlede team, der aftaler indbyrdes, hvordan vagterne dækkes i sådanne perioder.

Du bliver som personlig hjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af hjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • At du har respekt og gode samarbejdsevner, høj arbejdsmoral og er interesseret i at arbejde med én enkelt borger i eget hjem
  • At du er ansvarlig, mødestabil og fleksibel

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Afløser
  • Sidste frist for ansøgning: 08.05.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 138,16 kr. eller 140,50 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200583@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Jesper Ebbesen på mail: jesper@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997391 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200583

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.