OMRÅDE:  Tranbjerg 8310

LIDT OM MIG:
Jeg er en mand på 54 år, tetraplegiker (lam fra halsen og ned, dog uafhængig respirator), efter ulykke. Jeg har en smule førlighed i den højre skulder, så jeg er selv i stand til at køre min kørestol.
Jeg bor i eget hus i Tranbjerg J lige syd for Aarhus, og der er gode forbindelser med bus og tog. Erfaring er ingen forudsætning for jobbet. Der gives 4 timers oplæring, altid fra kl. 08.00-12.00, da det er i dette tidsrum at personlig pleje gives.

Der er tale om 6 længerevarende vagter pr. måned.
Der søges en ikke-ryger af mange årsager. Den primære årsag er at passiv rygning er yderst skadeligt for mit helbred.

JOBBESKRIVELSE:
Du har gåpåmod og er villig til at lære nyt. Du er god til at strukturere dit arbejde, og det er en forudsætning, at du har en god energi, da der er tale om længerevarende vagter (med mulighed for at hvile om natten).

Jeg skal have hjælp til stort set alt. Personlig pleje, madindtag, toiletbesøg mv., forefaldende arbejde i og omkring huset samt madlavning. Desuden ture ud af huset i egen bil, vedligeholdende træning, fysioterapeut, familiebesøg og lignende. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på, at lytte til de anvisninger jeg giver dig i mange store og små anledninger i løbet af en vagt.

Du har selv indflydelse på, hvordan dine vagter placeres. Arbejdet forekommer alle ugens dage og inkluderer således også weekender og helligdage.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Fleksibel
  • Praktisk anlagt
  • Ikke ryger

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Fuldtid
  • Sidste frist for ansøgning: 27.05.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 147,37 kr. eller 149,90 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200596@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Søe på mail: thomas@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 73 88 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200596.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.