OMRÅDE:  5700 Svendborg

LIDT OM MIG:
Jeg er en 63-årig kvinde som er kørestolsbruger, og jeg har en BPA-ordning pga. dess. sklerose. Vagterne ligger som regel fra 06.00-13.00, 13.00-22.00 eller længerevarende vagter som starter kl. 06.00.
Jeg bor i Svendborg ved Christiansminde, omgivet af vand og skov.

Mine interesser er: plantebaseret kost, natur, lange gåture, bæredygtighed, positivitet, ro og spiritualitet.

Det er vigtigt for mig, at du er god til at kommunikere og lytte, sige tingene direkte, er fysisk og mentalt robust og er ansvarsfuld. Det er en fordel, hvis du interesserer dig for grøn kost og kan lide at lave mad, da jeg er veganer og mad er min medicin.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger faste vikarer til mit team af handicaphjælpere, samt vikarer som kan være interesseret i en vagt i ny og næ.

Jeg har brug for hjælp til følgende:
Forflytninger – herunder brug af lift, personlig pleje, toiletbesøg, praktisk hjælp, madlavning, rengøring, ledsagelse til besøg, hjælp til kontorarbejde, daglige ture i naturen og kørsel i min VW Caravelle.

Du vil passe ind i mit hjælperteam, hvis du kan stå til rådighed, når det brænder på og at vi har god kemi. Jeg har også brug for at du er fleksibel og ville kunne træde til ved mere akutte behov, samt at du kan håndtere at der er flere bolde i luften.

Jobbet foregår i mit eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter, jeg skulle have lyst til at deltage i. Det er meget vigtigt at du har en god situationsfornemmelse, da du arbejder i mit private hjem.

Du bliver som vikar en del af et team af handicaphjælpere og vikarer, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jeg ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvad du kan tilbyde mig og til et fremtidigt samarbejde.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard
 • Har lyst til at lave vegansk mad

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Vikar/Afløser
 • Sidste frist for ansøgning: 18.03.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 138,16 kr. eller 140,50 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200671@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Christina Brasgaard på mail: CB@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 344 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200671

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.