www.handicapformidlingen.dk
OMRÅDE:  4200 Slagelse
Søg jobbet: Ansøg her

LIDT OM BORGER:
Her har du muligheden for at komme i betragtning til en attraktiv stilling hos en sød ung mand på 16 år, som deler interesser og drømme med andre 16-årige – men han har brug for din hjælp.
Er du et ungdommeligt menneske med lyst til at varetage et vigtigt job, hvor du både kan være fluen på væggen når det kræves, men også være den der aktivt gør en stor forskel i hverdagen?

Stillingen kan fungere perfekt for dig som er studerende, eller for dig der har lidt ekstra tid, til at gøre en stor forskel for et andet menneske i din hverdag, samtidigt med at du supplerer din indtægt. Jobbet kan desuden tilpasses dig som samler ´point´ til en kvote 2 ansøgning på drømmestudiet indenfor social/plejesektoren.

Hvis du kan lide at rode med teknik og ser dig selv som en god samtalepartner i snakker om alt det, der optager en ung mand på 16 år, så kan du være den rette. Emner som piger, alkohol, Xboks og computer må meget gerne være noget, du kan tale med om. Dine hænder skal være hans hænder, når hans kræfter ikke rækker, og du har ansvaret, hvis I tager en gåtur ud i Slagelse by.

JOBBESKRIVELSE:
Vi søger en hjælper til en ung mand på 16 år, som har muskelsvind, infantil autisme og ADHD. Drengen bor skiftevis hos mor og far i en 7/7-ordning.
Den unge mand er ikke alderssvarende, men vil meget gerne have en hjælper, der kan deltage i hans interesser, som spænder fra teknik, over den digitale verden til snakker om piger osv.

Du skal være god til at være rolig, rummelig, tålmodig og systematisk. Autisme og ADHD kan udløse frustrationer, der kommer i udbrud, og dem skal du kunne rumme på en måde, hvor du både kan være konfliktnedtrappende og skabe ro. Du må samtidig meget gerne være initiativrig og inspirere ham til nye aktiviteter.

Humor er en forudsætning. Den unge mand elsker fis og ballade, og det er vigtigt for at kunne opbygge en relation med ham.
Du skal hjælpe med af- og påklædning, toiletbesøg, bad, forflytninger og alle former for håndsrækninger.

Du skal være positiv og god i samarbejdet i hjemmene med både mor, far og søn.

Vagterne ligger således:
Mandag, onsdag og fredag er fra kl. 15.00 til 20.00
Lørdag og søndag er fra 11:00 til 21:00

Du bliver en del af et meget ansvarsfuldt lille team på fire personer, hvor I er gode til at dække hinanden ind og hjælpe til i akutte situationer. Det forventes at du er fleksibel og også byder ind ved ferie eller ved akutte situationer som sygdom. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Humørfyldt og fleksibel
 • Meget gerne kendskab til autisme og ADHD (men ikke en forudsætning).
 • Meget gerne studerende indenfor fysioterapi, pædagogik, lærer e.lign.
 • Flair for teknik, Xboks, pc og… 16-årigs tankegang.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid: 5-20 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: 04.06.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen 

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 145,86 kr. eller 148,35 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, så Ansøg her
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Katja Holm på mail: kh@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 73 48 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200744

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.