www.handicapformidlingen.dk
OMRÅDE:  4900 Nakskov
Søg jobbet: Ansøg her

JOBBESKRIVELSE:
Livsmoden kvinde med lægeordineret natlig maskebehandling, har brug for en ny natteravn der kan lide at arbejde, når andre har fri. Arbejdet består af behandling og overvågning i forbindelse med borgeres respiratoriske behandling. Hjemmeplejen varetager øvrige plejeopgaver, så du kan fokusere på maskebehandling og overvågning.

Vi søger en ny kollega til teamet, hvor vagterne er struktureret fast i fortløbende rulleplan, så du har god mulighed for at planlægge arbejdsliv / fritidsliv . Der vil være mulighed for at påtage sig supplerende timer ved kollegaers ferie eller sygdom, hvis du i perioder ønsker at tjene ekstra. Når du har opnået erfaring med opgaverne, vil det desuden være muligt at afløse på andre respiratoriske teams.
Vagterne ligger som regel i tidsrummet 22:30-09:00 om fredagen, lørdagen og søndagen hver 2. weekend. Der kan dog forventes hverdagsvagter ved ferie og sygdom, som man gerne skal kunne dække.

Hjemmet er præget af borgers tidligere erhverv som skulptør og kunstner, et erhverv der i sin tid trak hende og ægtefælle til Lolland. Det er vigtigt at du kan tåle kat, da husets stjerne ofte hilser på.

Vi søger en ansvarsfuld og moden hjælper, som fortsat vil være med til at forme og skabe det gode dynamisk selvsupplerende team, der allerede er. Du vil få 2 erfarne kollegaer, som står klar med grundig oplæring. Erfaring med respiratorisk behandling og arbejde med 1 til 1 pleje i borgers eget hjem er ikke nødvendigt, da vi tilbyder og sikrer grundig sidemandsoplæring i hjemmet, med efterfølgende kursus og certificering på Respirationscenteret RCØ, Rigshospitalet Glostrup. Du har ikke selvstændige vagter, før du har opnået certifikatet i respiratorisk maskebehandling.

Du bliver som respiratorisk hjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kunne lide at arbejde alene
 • Være stabil, fleksibel og ansvarsfuld
 • Kan være selvbeskæftiget og fluen på væggen, når borger kræver kortvarig alenetid.
 • Møder smilende på arbejde med en respektfuld og empatisk tilgang til tingene
 • Ikke ryger
 • Kunne tåle kat

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid: ca 15 timer i ugen i gennemsnit – 22:30-09:00 (10,5 time) hver anden uge
 • Sidste frist for ansøgning: 01.08.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende (Ansøgninger forventes behandlet i uge 30+31)
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der bliver ved ansættelsen indhentet børne- og straffeattest 

LØN:
Handicaphjælper aflønnes med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, så Ansøg her

Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til respiratorisk konsulent Charlotta Nysted på mail: charlotta@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71999784 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200808

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.