OMRÅDE:  2100 København Ø

Da eń af mine faste respiratoriske nattevagter snart skal videre m. sin uddannelse, søger jeg en rolig & moden handicaphjælper til fastlagte nattevagter.
Det er af stor betydning at du er mødestabil, fleksibel og er én stærk teamplayer ifht dækning af egne vagter, samt ved sygdom kollegaer imellem.
Derudover skal ansøgere være indstillet på & have mulighed for at rejse, få dage ad gangen (indenfor DK) da jeg jævnligt rejser på længere & kortere ture.

LIDT OM MIG OG JOBBET:
Jeg er én positiv og humoristisk 32 årig blind mand, der meditere hver dag, går til fælles bøn i buddistisk “kirke”, min hverdag & livsstil er ud fra den buddhistiske livsstil.

Jeg lider af én sjælden hjernesygdom, hvilket indebære at hjernens signaler til kroppens funktioner langsomt nedbrydes hvilket giver mig udfordringer i form af muskeltræthed, smerter i hovede + krop samt mentaltræthed.Jeg har derfor bruger for hjælp til alle gøremål i min hverdag.

Det er ligefra personlig pleje + af-& påklædning, og til alle dagligedags gøremål, ( madlavning, tøj vask, rengøring indkøb, gåture m. min hund osv) samt transport/ledsagelse til alle aktiviteter udenfor hjemmet.
Mine hjælpere skal kort sagt være mine øjne, arme og ben, således at jeg selvstændigt kan fungere i min hverdag i og udenfor mit hjem.

Jeg kan fortælle dig at dine kommende kollegaer og jeg selv, er gode til at lære fra os, og vi vægter et godt & positivt samarbejde højt, da dette er vigtigt for at alle på teamet har det godt og er glade for at møde på arbejde.
Det er derfor vigtigt at du har en positiv indstilling og interesse til det at ville lære omkring menneskets krop, specifikke sydomme, og ikke mindst have en positiv indstilling til at modtage nyttige information fra både kollegaer og mig ifht mine rutiner, behov og trivsel.

Derudover sover jeg med én respiratorisk maskine. Ifht. Min respiratoriske behandling, der vil man blive grundigt sidemands oplært i dette, samt vil man komme på et respiratorisk kursus på Rigshospitalet-Glostrup, hvor man her vil modtage certifikat ved bestået prøve.

Vagterne køre efter én fastlagt rulleplan/vagtplan. Eń rulleplan der køre over et 4 ugers rul, hvor man har 10 natte vagter pr. mdr., hvor man gennemsnitligt har 1 weekendvagt pr. mdr. Samt har man 9 sammenhængende fri dag i dette faste vagt rul. Du skal derfor være indstillet på at arbejde efter en fastlagt vagtplan.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Skal Kunne lide samt tåle hund
 • Kunne rejse få dage ad gangen
 • Være IKKE ryger + damper
 • God ordenssans
 • “Skæv” humor
 • Fornuftig, god & respektfuld situationsfornemmelse
 • Formår at være fleksibel
 • Have en positiv, klar & tydelig kommunikationsform
 • Positiv indstilling til god hygiejne

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Fuldtid
 • Sidste frist for ansøgning: 17.04.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 145,26 kr. eller 147,77 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200820@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent David Bøtker på mail: david@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 378 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200820

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.