OMRÅDE:  7870 Roslev

LIDT OM MIG:
Jeg er en 62 årig mand, som har brækket nakken og derfor blevet tetraplegiker. Jeg bor i mit eget hus i en lille by der hedder Breum, 5 km. nord for Skive,  jeg har to børn på henholdsvis 16 og 18 år.

Jeg har mange fritidsinteresser, jeg var meget aktiv idrætsudøver før min ulykke. Jeg har spillet fodbold, håndbold, tennis og har derfor en naturlig interesse herfor. Jeg har også fisket meget, som jeg håber at kunne genoptage, dog på et andet plan. Jeg elsker at komme ud og få noget frisk luft, og der skal meget til at slå mig ud.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg har brug for hjælp til stort set alt i det daglige inkl. personlig pleje. Jeg sætter pris på god mad, og vil derfor gerne have en hjælper der har flair i et køkken. Jeg er meget humorristisk, derfor er det også et vigtigt parameter for mig hos en hjælper. Jeg har fået indrettet et hjælperværelse, så der er mulighed for at trække sig tilbage når jeg er sammen med min familie.
Jeg søger en hjælper til 14 timer i ugen – gennemsnitlig 3 vagter på 5 ugers rul.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Ikke ryger
 • Humoristisk sans

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Primo Juni
 • Deltid: 14 timer i ugen – gennemsnitlig 3 vagter på 5 ugers rul.
 • Sidste frist for ansøgning: 19.04.2024
 • Afholdelse af samtaler: Slut April
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 132,69 kr. eller 134,93 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200860@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Blond Nissen på mail: tbn@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 73 99 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200860

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.